Advert
Advert

Başkan Veysi FIRAT gözünü 2. Lige dikti.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu faaliyetleri içerisinde 3 yıldır 3. Lig C Grubu’nda deplasmanlı maçlara çıkan Şanlıurfa Bedensel Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı transferlerin biteceği son gün olan 05.04.2021 Pazartesi günü atağa geçerek takımına 5 sporcu takviye edip hedefini mutlak 2. Lig olarak belirledi.

Başkan Veysi FIRAT gözünü 2. Lige dikti.
Başkan Veysi FIRAT gözünü 2. Lige dikti. Admin
Advert

2 şutör, 1 gard, 2 de savunma oyuncusu transfer ettik diyen Başkan FIRAT sözlerine şöyle devam etti. İkisi süper ligde olan Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor kulübü’ nden, biri Malatya Büyükşehir Belediyesi takımından iki tane de iç transferimizi yaparak kadromuzu güçlendirdik dedi.

Şanlıurfa’ya 2. lig takımının çok yakışacağını belirten Başkan FIRAT çok zorlu şartlarda engellilere spor yaptırıyor evde boş boş oturmayıp üstümüze düşen görevleri yerine getiriyoruz diyerek, 2. Lige yükselme maçlarını Urfa’ mıza aldırıp bir avantaj elde etmiştik bu avantajı transferlerimizle taçlandırdık haftada 3 gün idmanla maçların başlayacağı 6 Haziranı sabırsızlıkla bekliyoruz diyerek spor yapabilecek tüm engellilere kapımız açıktır dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa bedensel engelliler tekerlekli sandalye basketbol
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı