Advert
Advert

Urfalı gazeteciler Ankara’da demokrasi nöbetinde

Çalışan Gazeteciler Derneği öncülüğünde Şanlıurfa il ve İlçelerinde görev yapan yerel medya çalışanları Türkiye Medya iş Sendikası Davetlisi Olarak Ankara Kızılay Meydanında Demokrasi için mücadele eden Halkla birlikte birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Urfalı gazeteciler Ankara’da demokrasi nöbetinde
Urfalı gazeteciler Ankara’da demokrasi nöbetinde Admin
Advert

Kızılay Meydanı’nda, Türkiye Medya İş Sendikası başkanı Gürsel Eser ile birlikte Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak, Yeni yayın hayatına başlayan Duru tv Genel yayın Yönetmeni Mehmet Canbeyli, Şafak Gazetesi Haber Müdürü Aziz Budak,  Urfanatik Gazetesi’nden Gülizar Gülebak, Siverek Hedef Gazetesi Muhabiri Feyzi Ütlu ile birlikte vatan için Demokrasi İçin halkın Ülke bütünlüğü için birlik mesajları vererek demokrasi nöbetini tutular.

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanı Tahir Gülebak 15 Temmuz’da “Yapılan bu vatan hainliğinin hiçbir izahatı yoktur. Biz, nice badireler atlatmış bir milletiz. Eğer büyük devlet olacaksak bu sıkıntıları da atlatmak zorundayız ve atlatacağız. İlk günden itibaren olduğumuz gibi her zaman bir ve beraber olacağız. Dosta güven, düşmana korku vereceğiz. Tehlike henüz geçmiş değil. Cumhurbaşkanımız emir verene kadar bu meydanlardan çekilmeyeceğiz. Virüs vücuttan atılana kadar mücadelemiz devam edecek Şanlıurfa’da olduğu gibi Başkentimizde de basın camiasının emekçi leriyle demokrasi nöbetini atmosferini yaşamaya geldik.

Medya İş Sendikası kurultayı ertelendi.

24.07.2017 tarihinde yapılması planlanan Medya İş Sendikası kurultayı Ülkemizde yaşanan 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Yeni nesil Sendikacılık Anlayışıyla üyelerine hizmet etmekte olan Türkiye Medya İş Sendikası başkanı Gürsel Eser, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın da katılacağı kurultayımızı, Ülkemizde yaşanan 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle Ekim ayına ertelemiş bulunmaktayız. Ülkemize yapılan bu hain terör saldırısı sonrası vatandaşlarımız tek yürek olmuştur. 15 Temmuz 2016 tarihinde teröristlerce devletimize yönelik gerçekleştirilen hain darbe girişimi altındaki terör saldırısını şiddetle kınıyoruz.

Terör saldırısında şehit düşen tüm şehitlerimize Allahtan rahmet başta yakınları olmak üzere tüm halkımıza başsağlığı diliyorum. Saldırıda yaralanan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. 

Ankara'da gazeteci arkadaşımız Hasan Köseler ile sohbet edip gündemi değerlendirdik..

Urfa Çağdaş Medya İş Çalışan Gazeteciler Derneği Aziz Budak Tahir Gülebak Gülizar Gülebak Mehmet Canbeyli Hasan Köseler
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı