Advert
Advert

Şanlı Gençlik taraftarlarından iftar

Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği tarafından dün akşam bir konuk evinde iftar programı düzenlendi.

Şanlı Gençlik taraftarlarından iftar
Şanlı Gençlik taraftarlarından iftar Admin
Advert

Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Kerim Aktosun’un verdiği iftar yemeğine Eyyubiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Giray Küçük, Şanlıurfaspor yöneticisi Şehmuz Göçmez’inde aramızda bulunduğu birçok davetli ve dernek üyeleri katıldı.

Şanlıurfaspor’a her zaman tam destek vererek stadyumda yer alan Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneğinin verdiği iftar yemeğinde, birlik ve beraberliğin pekiştiği, Kardeşlik duygusunun ön plana çıktığı böyle önemli bir günde iftar yemeğinde bir araya geldiklerini belirten Başkan Aktosun, iftara gelen tüm misafirlere ve dernek üyelerine teşekkür etti.

Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Kerim Aktosun iftar sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: Ligin başlamasına az bir zaman kala böyle bir organizasyonla bir araya geldik.

BAŞKAN EKİNCİ İLE HAK ETTİĞİMİZ YERE GELECEĞİZ.

Yeni başlayacak olan sezonda birlik beraberlik içerisinde hareket edersek Başkanımız Mehmet Ekinci ile birlikte inşallah Şanlıurfaspor’u hak ettiği yer olan süper lige taşıyacağız. Şimdiye kadar yapılan transferler gayet olumlu iyi transferler.

11 ayın sultanı Ramazan’ın son günlerinde birlikte istişarelerde bulunduk. Ramazan bayramının da tüm İslam alemi için hayırlara; barış ve huzura vesile olmasını temenni ederek, Tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum. Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği olarak düzenlediğimiz iftar programına gelen başkanımıza, yöneticimize ve dernek üyelerine çok teşekkür ediyorum. Dedi.

Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından program sona erdi.

MEHMET ER

Haberin Diğer Fotoğrafları
urfaçağdaş şanlıurfa şanlı gençlik taraftar iftar kerim aktosun şanlıurfaspor transfer
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı