Advert
Advert

Urfa'da sosyal mesafe hiçe sayılıyor

Eyyübiye İlçesine bağlı Ruha Mahallesinde sokak ortasında sosyal mesafesiz ve maskesiz düğün yapan vatandaşlar adeta koronavirüsü yok saydı.

Urfa'da sosyal mesafe hiçe sayılıyor
Urfa'da sosyal mesafe hiçe sayılıyor Admin
Advert

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 1 Temmuz'da açılması planlanan düğün sezonu ile birlikte kurallara uyan herkes düğün yapabilecek. Şanlıurfa'da o tarihi beklemeyen ve kurallara uymayanlar mahalle ortasında düğün yapmaya başladı.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesinde bağlı Ruha Mahallesinde, sosyal mesafe kuralını çiğneyip, maskesiz bir şekilde düğün yapan vatandaşlar adeta deyim yerindeyse kornaya kafa tuttular. Sokak ortasında müzik eşliğinde halay çekip eğlenen vatandaşlar tehlikenin farkına bile varmadılar.

Bakanlıklar tarafından ve Şanlıurfa Valiliği tarafından her gün yapılan uyarılar ve konulan kurallara aldırış etmeden eğlencelerine devam eden vatandaşlar şaşırttı.

URFA'DA 374'DEN FAZLA KARANTİNA!

Şanlıurfa Valiliği en son yaptığı toplantıda 374'den fazla karantina altına alınan bina olduğunu ve vaka sayılarında artış olduğunu dile getirmişti.

BİR ÇOK YERDE SOSYAL MESAFEYE UYULMUYOR

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe ve maske takma zorunluluğu olmasına rağmen Şanlıurfalılar kural tanımıyor. Özellikle Hastahanelerde hasta yakınları köy odasında gibi içiçe oturmaları tepki topluyor. Kural tanınmaması nedeniyle kentte vaka sayısında artış olduğu belirtiliyor.

urfa çağdaş şanlıurfa koronavirüs sosyal mesafe
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı