Advert
Advert

Kara : Sosyal mesafeyi koruyalım

Demokrat Parti Şanlıurfa İl 2'nci Başkanı Necmettin Kara, Türkiye ve Şanlıurfa gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kara : Sosyal mesafeyi koruyalım
Kara : Sosyal mesafeyi koruyalım Admin
Advert

Kara yaptığı açıklamada, “Dünyada ve Türkiye’de meydana gelen Corona virüs salgını nedeniyle oluşan adeta hayatı durma noktasına getiren Virüsün biran önce fazla can kaybı olmadan gitmesi temennimizdir" diyerek şu ifadelere yer verdi:

"Şanlıurfalılara özellikle şunu söylemek istiyorum: Sosyal mesafeyi koruyalım, mümkünse evde kalarak kendimizi izole edelim. Bu sağlığımız için önemlidir.

Özellikle Şanlıurfa valimizin çalışmaları takdire şayandır.  Ancak 65 yaş üzeri vatandaşlarımıza yardımların biraz daha ivedilikle ulaştırılması bu sıkıntılı günlerde önemlidir.

Biz de Demokrat Partisi olarak kaide ve kurallara uyarak milletimizin daima yanında olacağız. Birlik ve beraberlik içinde bu sıkıntılı günleri hep beraber atlatacağız. Sükunet ve dayanışma içerisinde geçireceğiz. Allah’tan duamız bir an önce hayatın normale dönmesidir. Şanlıurfalı hemşerilerimize saygılar sunarım."

urfa çağdaş şanlıurfa demokrat parti gündem açıklama
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı