Advert
Advert

Sigortalılık oranı artacak

Kısa adı ŞURSAD olan Şanlıurfa Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Nihat Fırathan, ''Şanlıurfa’da sigortalılık oranını artması için çalışmalar sürüyor'' dedi.

Sigortalılık oranı artacak
Sigortalılık oranı artacak Admin
Advert

Şanlıurfa’da sigorta bilincinin gelişmesi,  gerek hayat gerek elementer sigortacılığın bileşenlerinin bilgilendirilmesi adına çalışmalarına son olarak TARSİM bilgilendirme toplantısıyla devam eden ŞURSAD ilimizde etkinliklerine devam edecek.

Sigorta şirketlerinin bölgeye yönelmelerinin nedenleri arasında; Şanlıurfa’daki sigortalanabilir potansiyelin olduğunu kaydeden Fırathan, Şanlıurfa’ya son dönemde pazar ağını genişleterek bölgeye destek veren Maher Holding bünyesinde kurulan başta Quick sigorta CEO’su Sayın Levent Uluçeçen, Quick Sigorta Genel Müdürü Sayın Ahmet Yaşar ve yöneticilerine teşekkür etti.

Quick sigorta'nın Şanlıurfa’da acentelik ağını genişleterek hem acentelerin ihtiyacı olan alanlarda üretim yapmalarını sağladıklarını hem de acentelik ağını güçlü tutmasının bölgedeki sigorta acentelerine büyük bir destek olduğunu dile getiren Fırathan, şirketin üst yöneticilerinden en alt kademedeki çalışanlarına kadar herkes Şanlıurfa’ya ayrı bir önem veriyor” şeklinde konuştu.

Fırathan “ Bölgeye güçlü yatırım yapan Quick sigorta'nın bu şekilde pazardan elde edebileceği fırsatı yakalayacağı gibi, uygulayacağı sigorta politikaları ile de şehrimizdeki sigortalılık oranlarını yükseleceğini düşünüyoruz” dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa sigorta oran artma nihat fırathan
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı