Advert
Advert

Tarım İl Müdürü görevden alındı

Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Necip Özgökçe, başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.

Tarım İl Müdürü görevden alındı
Tarım İl Müdürü görevden alındı Admin
Advert

Özgökçe, 2013 yılından bu yana Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde görev yapmaktaydı. Özgökçe’nin hangi göreve atanacağı henüz açıklanmadı. 

Atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararda Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Necip Özgökçe’nin yanı sıra Ağrı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Demi̇rkıran, Sivas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Aslan, Hatay Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Aydın Tüfekçi̇, başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındı.

Afyonkarahisar Defterdarı Yaşar Kısa, Artvin Defterdarı Zeki Aydoğan, Balıkesir Defterdarı Mehmet Erki̇nay, Bingöl Defterdarı Özgür Yılmaz, Denizli Defterdarı Özgür Çeli̇k, Diyarbakır Defterdarı Hasan Koca, Eskişehir Defterdarı Yaşar Ahmet Özkan, Hatay Defterdarı Mustafa Akdemi̇r, Kayseri Defterdarı Mehmet Özefe, Konya Defterdarı Ali Tongül, Manisa Defterdarı Abdullah Kırım, Şırnak Defterdarı İbrahim Kulaoğlu, başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındı.

Urfa Çağdaş Şanlıurfa tarım il müdürü Ağrı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Demi̇rkıran Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Aslan Hatay Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Aydın Tüfekçi̇ başka bir göreve ata
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı