Advert
Advert

Buna yuh denir

Dün Şanlıurfa Suruç yolu Akıncı mevkiinde bir otomobil ile, bir kamyon çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, Otomobilin torpido gönünde bulunan 24 bin liranın kaybolduğu veya çalındığı öğrenildi.

Buna yuh denir
Buna yuh denir Admin
Advert

Aziz Budak-Fatma Keber/

Edinilen bilgiye göre dün Şanlıurfa Suruç yolunda bir otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü Mehmet Çelik yaralanmıştı. İddiaya göre Mehmet Çelik’in kullandığı otomobil’in torpido gözünde 24 bin lira vardı.

Mehmet Çelik kazada yaralanınca bir çok vatandaş yardıma koşmuş, yaralıya yardımcı olmuştu. O sırada Suruç Cumhuriyet Savcısı kazayı görerek kaza yapan şahıslara yardımda bulunmuştu.

Kaza yapan Mehmet Çelik hastaneye kaldırılmış tedavi altına alınmıştı. Mehmet Çelik’in kardeşi Avni Çelik abisinin durumunun iyiye gittiğini ancak arabanın torpido gözünde bulunan 24 bin lira ile abisinin cep telefonunun çalındığını söyledi.

Çelik, Urfa Çağdaş’a yaptığı açıklamada “Abimin kaza yaptığı esnada Suruç Savcımızda kazayı görmüş ve kazazadelere yardımcı olmuştur kendisine teşekkür ediyoruz. Kaza sonrası abimin aracı yedi emine çekilmiş, araca baktığımızda aracın torpido gözünde bulunan 24 bin liranın olmadığını gördük. Ayrıca abimin cep telefonu ile kaza anında pantolunun cebinde bulunan 120 lirasıda yoktu insanlık bu değil. Konuyu Suruç Savcımıza ilettik, Suruç Jandarma Komutanlığının durumdan haberi var. Duruma Olay yeri inceleme ekibi el koydu gerekli işlemler yapılıyor. Araç üzerinde araştırma yapılıyor. Bizlere yardımcı olan Suruç Savcımız, Suruç Jandarma Komutanlığımız ve olay yeri inceleme ekibine teşekkür ediyoruz. Bizim amacımız para değil ama, böyle bir durumda insanlarımızın paragöz hırsı bizleri derinden üzmüştür. Bu olayın bir an önce çözülmesini istiyoruz. Sayın savcımızın talimatlarıda bu olayın bir an önce çözülmesi yönünde olması bizleri mutlu etmiştir.” Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa suruç kaza yaralı para torpido savcı jandarma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı