Advert
Advert

Vali Erin’den Gazi Burhan’a bayram ziyareti

Kurban Bayramı münasebetiyle Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı ve İl Emniyet Müdürü Güneydoğu Gazisi Durak Burhan ve ailesini evinde ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti.

Vali Erin’den Gazi Burhan’a bayram ziyareti
Vali Erin’den Gazi Burhan’a bayram ziyareti Admin
Advert

Aziz Budak- Fatma Keber-Urfa Çağdaş/

Haliliye İlçesi Sırrın Mahallesi’nde Güneydoğu Terörle Mücadele Gazisi Durak Burhan ve ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutlayan vali Abdullah Erin, “Bir Kurban Bayramına daha birlik ve beraberlik içerisinde ulaşmanın huzurunu, mutluluğu, sevincini ve heyecanını yaşadıklarını dile getirdi.

Vali Erin, “Bayramın manasına uygun olarak dost, akraba ve komşularımızı, şehit ve gazi ailelerini ziyaret etmeli, kimsesiz çocuklarımızın, engelli ve yaşlılarımızın yüzlerini güldürmeli, ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi uzatmalıyız. Bayramlar, yardımlaşmaya vesile olan özel günlerdir.” dedi.

Güneydoğu Terörle mücadele gazisi Durak Burhan ise, “bayram dolayısıyla bizleri ziyaret eden, her zaman bizlerin yanında olan devlet büyüklerimize çok çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in Güneydoğu Terörle Mücadele Gazisi Durak Burhan’ın evini ziyaretinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’da eşlik ettiler.

urfa çağdaş şanlıurfa vali abdullah erin gazi durak burhan gazi bayram ziyaret engelli yaşlı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı