Advert
Advert

Başkan Ayhan; Bismillah dedik ve çalışmalara başladık

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan Geçtiğimiz hafta sonu twitter adresinde müjdesini verdiği Akçakale – Ceylanpınar yolu muvafakat nameleri için bölge muhtarlarıyla bir araya geldi.

Başkan Ayhan; Bismillah dedik ve çalışmalara başladık
Başkan Ayhan; Bismillah dedik ve çalışmalara başladık Admin
Advert

Geçtiğimiz Pazar Resmi Twitter adresi üzerinden kısa bir açıklama yaparak Akçakale – Ceylanpınar yolu tamam.  Bakanımız Sayın Faruk Çelik ve tüm milletvekillerimize teşekkür ediyorum twiti sonrası bu gün harekete gecen Akçakale belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan; bölge Mahalle muhtarlarını makam odasında kabul ederek istişare toplantısı düzenledi. Toplantıda muhtarların bu konunun çözümü için hak sahipleriyle görüşmesi ve haklarının saklı kalarak devletimiz tarafından tüm gerekenlerin yapılacağını da aktaran Belediye başkanı Ayhan muhtarların tam desteklerini aldı. Toplantı sonrası kısa bir açıklamada da bulunan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan; “Bu gün belediye binasında bölge muhtarlarımızla bir araya geldik. Uzun zamandır Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Sayın Kemalettin Yılmaztekin ve Halil Özcan’ın çaba sarf etiği Akçakale –Ceylanpınar yolu için uzlaşmanın yollarını arıyoruz. Projeyle ilgili bölge halkının küçük bazı sorunları olabilir. Bunun içinde karayolları bölge müdürlüğümüzle Akçakale belediyesi olarak sürekli dirsek teması içinde olacağız. Bölge müdürlüğünden proje müdürü ve bölge muhtarlarını bir araya getirerek o küçük sıkıntıları da ortadan kaldıracağız. Bir kez daha emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” Dedi.

Bölge muhtarlarından Keçili mahalle muhtarı Halil Elçi yaptığı açıklamada; “Akçakale Belediye Başkanımız Sayın Abdülhakim Ayhan’a ve özelikle milletvekilimiz Kemalettin Yılmaztekin’e çok çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bizim bu yolumuz köstebek yoluydu. Bölge için kanayan bir yaraydı. Nihayet sonuna geldik. Sayın belediye başkanımızla istişare için bir araya geldik. Ondan sonra gerekli imzalar atılarak muvafakat namelerin toplanması için başkanımızın büyük bir etkisi olacak.  Sayın encümenlerimize de çok teşekkür ediyorum. Küçük bir sıkıntımız var bunun için Belediye başkanımız bölge müdürüyle görüştü o sorunları da kısa bir zamanda çözecek inşallah. Ekinyazı, Keçili, Günören köy muhtarlarıyla birlikte ve encümenlerimizle beraber inşallah bunu çözeceğiz. Bir kez daha kim katkıda bulunduysa teşekkür ediyorum. Özellikle Belediye Başkanımız Sayın Abdülhakim Ayhan’a ve milletvekilimiz Kemalettin Yılmaztekin’e tekrar teşekkür ediyorum.” Dedi. 

Akçakale belediye meclis üyesi Halil Atsak ise;"Katkılarından dolayı sayın millet vekilimiz Kemalettin Yılmaztekin'e ve belediye başkanımız Abdulhakim Ayhan'a ayrı ayrı teşekkür ederim."Dedi.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı