Advert
Advert

Bakan Fakıbaba, Akçakaleliler ile bir araya geldi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Akçakale de Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve Muhtarlarla bir araya gelerek sorunları dinledi.

Bakan Fakıbaba, Akçakaleliler ile bir araya geldi
Bakan Fakıbaba, Akçakaleliler ile bir araya geldi Admin
Advert

Akçakale Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan toplantıya Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, Kemalettin Yılmaztekin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İlçe Kaymakamı Hamza Özer, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, STK temsilcileri, partililer ve muhtarlar katıldı.

Konuşmacılar, Akçakale halkının AK Parti’ye vermiş olduğu yüzde 96.5 oy oranından dolayı teşekkür ederek, bölge halkının sorunlarını dinledi.

Düzenlenen Program sonrası bir açıklama yapan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ; "Sayın Bakanım öncelikle ilçemize hoş geldiniz. yapılacak olan bu toplantı çok önemli elimizden gelen en iyi çalışmayı yapmaya çalışıyoruz. Akçakale'nin genel anlamda bazı sorun ve sıkıntıları var sayın bakanımızda bunu yerinde tespit etmek için geldiler. Hep beraber bu sıkıntıların üstesinden geleceğiz inşallah bakanımızın da desteğiyle. Suriye'ye  90 KM lik bir sınırımız var ilçe olarak. Yaşanan iç savaştan dolayı ilçemize yaklaşık 120 Bin Suriyeliyi misafir ediyoruz. Hemde kendi nüfusumuz 110 Bin iken yani kendi vatandaşımızdan daha fazla Suriyeliyi misafir ediyoruz. Dönem dönem bazı sorunlar yaşadık. Bu gün bu toplantının yapılması ile birlikte ümit ediyoruz ki birçok sorunu çözüme kavuşturacağız. Akçakale halkına ben çok teşekkür ediyorum iyi bir misafirperverlik sergileyerek ülkemizi dünyada temsil etmişlerdir. Tekrar ilçemize yapmış olduğunuz bu ziyaretten dolayı ben çok teşekkür ediyorum." Dedi.

Muhtar ve STK temsilcilerinin görüş, öneri ve şikayetlerinin alınmasından sonra program son buldu.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr.  Ahmet Eşref Fakıbaba Harran'da düzenlenen programa geçmeden öncede yeni hizmete giren Akçakale Belediyesi Hizmet binası gezdi. Belediye binası girişinde Başkan Abdülhakim Ayhan ve Belediye personeli tarafından karşılanan Bakan Fakıbaba Yeni hizmet binasına hayranlığını dile getirerek. Yeni hizmet binasının tüm Akçakale halkına hayırlar getirmesini temenni etti. Belediye binasını ziyareti sonrası Harran' da ki programa katılmak üzere Bakan Fakıbaba ilçeden ayrıldı.

urfa çağdaş şanlıurfa akçakale bakan fakıbaba başkan ayhan muhtarlar stk temsilcisi sorun sıkıntılar
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı