Advert
Advert

Muhtarlar istişare toplantısında buluştu

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye ilçesine bağlı mahalle muhtarları ile istişare toplantısında buluştu. Mahalle muhtarlarının istişare toplantısına önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde Bahçelievler’den muhtar adaylığını açıklayan Fatma Yöyen damgasını vurdu.

Muhtarlar istişare toplantısında buluştu
Muhtarlar istişare toplantısında buluştu Admin
Advert

Fatma Keber- Urfa Çağdaş / Toplantıda konuşan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, muhtarlarla çalışmalar hakkında istişarede bulundu. Başkan Demirkol, “Muhtarlarımızın, halkın devletle karşılaştığı ilk kurum olduğunu bilincinde olarak, çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Başkan Demirkol, mahalle muhtarlarının kendisine aktardığı sorun, talep ve önerileri not alıp iletilerin çözüme kavuşturulması için gerekeni yapacaklarını söyledi.

Bir otelde yapılan muhtarlarla istişare toplantısına önümüzdeki yerel seçimlerde Bahçelievler’den muhtar adaylığını açıklayan Fatma Yöyen’de katıldı.

Fatma Yöyen, Önümüzdeki yerel seçimlerde muhtar adaylığımı açıklamamdan itibaren büyük ilgi gördüm. İnanıyorum Şanlıurfa’nın ilk bayan muhtarı olarak, halkımıza hizmet noktasında, en iyi şekilde hizmet amacıyla kurum ve kuruluşlarla çalışarak sorunlarımızın üstesinden geleceğiz diye konuştu.

Milletvekili Mahmut Kaçar ve Başkan Fevzi Demirkol, muhtarlarla görüşmesinin ardından toplantının son bölümünde muhtarların talep, önerileri ve sorularını dinleyerek tek tek not aldı.

urfa çağdaş şanlıurfa haliliye muhtarlar toplantısı bayan muhtar adayı milletvekili kaçar başkan demirkol istişare
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı