Advert
Advert

GAP Organik Tarım Derneği’nden Şanlıurfa Ziraat Odasına Ziyaret

GAP Organik Tarım Derneği Şanlıurfa Ziraat Odasına Ziyarette bulunarak bölgedeki organik tarım konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Dernek Başkanı ve yönetim kurulunun Ziraat Odasını ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Meclis Başkanı Ali Kaya bölgede organik tarımın geliştirilmesi için oda olarak her türlü desteğe hazır olduklarını kaydetti.

GAP Organik Tarım Derneği’nden Şanlıurfa Ziraat Odasına Ziyaret
GAP Organik Tarım Derneği’nden Şanlıurfa Ziraat Odasına Ziyaret Admin
Advert

Bölgede organik tarımın geliştirilmesi konusunda faaliyet yürüten Organik Tarım Derneği yönetim kurulu üyeleri Şanlıurfa Ziraat Odasına Ziyarette bulundu. Ziyarette yetkililer ile görüşen Şanlıurfa Ziraat Odası Meclis Başkanı Ali Kaya bölgede sağlıklı gıda ve dolayısıyla sağlıklı nesillerin yetişmesi için organik tarım konusunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Dernek Başkanı Gültekin Özdemir ve beraberindeki heyet ile yapılan görüşme sonunda Şanlıurfa’da yürütülecek organik tarım konusunda çiftçiye verilecek eğitim, seminer ve projeler konusunda çalışmalara hız verileceği açıklandı. Bu kapsamda kentteki konuyla ilgili paydaşlarla işbirliğinin artırılması konusunda karar alındı.

Görüşmeye ilişkin açıklamada bulunan Meclis Başkanı Ali Kaya, ‘dünyada sağlıklı gıda ve sağlıklı nesil konusunda çalışmalar büyük önem arz ediyor. Bizler çiftçiler de bu anlamda organik tarımın gelişmesi ve artması konusunda bu tür çalışmaları yakından takip ediyor ve önemsiyoruz. Bu gün odamıza ziyarette bulunarak organik tarımın artarak yapılması konusunda görüş alışverişinde bulunduğumuz GAP Organik Tarım Derneği yetkililerinin ziyaretteleri bizleri memnun etmiştir. Bu konularla ilgili oda olarak her türlü desteğe hazır olduğumuzu da belirtmek isterim’ dedi.

Dernek Başkanı Gültekin Özdemir, ‘tarımın en yoğun yapıldığı illerden Şanlıurfa’da organik tarımın gelişmesi amacıyla tüm paydaşlar ile görüşmeler gerçekleştirip, eğitimler, seminerler ve projeler yürütmek için görüşmeler yaptık. Bu çalışmaların iyi sonuçlar getirip organik tarımın yaygınlaşmasının sağlanacağını düşünüyoruz. Sayın meclis başkanı Ali beye de ilgi ve lakasından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz’ dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş ziraat odası Gap organik tarım bilgi alışverişi sağlıklı nesil çiftçiler
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı