Advert
Advert

Vali İzzettin Küçük ‘ten Rızık Ofisine ziyaret

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; Şanlıurfa’da Suriyelilere ve Türk vatandaşlara hizmet veren Rızık Mesleki Eğitim Kurulumunu ziyarette bulundu.

Vali İzzettin Küçük ‘ten Rızık Ofisine ziyaret
Vali İzzettin Küçük ‘ten Rızık Ofisine ziyaret Admin
Advert

Rızık ofisi Genel Müdürü Enes Alşıhab Proje Müdürü Enes Elşeyh Personel Müdürü Muaz Alşhab Basın Halkla İlişkiler Müdürü Abdullah Özdemir ve Fener Derneği Halkla ilişkiler Müdürü tarafından karşılandı.

Dernek ziyaretinde daha önce hazırlanmış olan Vali İzzetin KÜÇÜK adına Osmanlıca kara kalemle yazılmış bir tablo hediye edildi. Ardından

Derneğin çalışmaları hakkında Yetkililerden bilgi alan Vali İzzetin Küçük  çalışanlarla kısa bir sohbet etti .

Daha sonra Rızık İstidam Ofisi Meslek eğitim Kurumu Genel Müdürü Anas Alşhab ise konuşmalarında Şunları söyledi. “Urfa ve Gaziantep, İstanbul’da Ofislerimiz bulunmakta bu ofislerimiz Türk ve Savaş Mağduru olan kardeşlerimize hizmet ediyoruz. Suriyelilerin iş bulma sorununu çözmek amacıyla Şanlıurfa’da bir araya gelen Suriyeli bazı derneklerin girişimiyle açılan İŞ-KUR benzeri ‘Rızık İstihdam Ofisi’, hem Suriyelilere hem de işçi arayanlara umut olmaya çalışıyoruz. Biz Yaklaşık 5.500 Kişi istihdamını sağladık işveren işçilerden hiçbir ücret almıyoruz.

Köprü vazifesini görüyoruz Sayın Valimizin bizleri ziyaretinden dolayı da teşekkür ediyoruz.” diye konuştu

şanlıurfa vali izzettin küçük rızık ofisi Rızık ofisi Genel Müdürü Enes Alşıhab Proje Müdürü Enes Elşeyh Personel Müdürü Muaz Alşhab Basın Halkla İlişkiler Müdürü Abdullah Özdemir ‘Rızık İstihdam Ofisi’ İş Kur Fener Derneği
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı