Advert
Advert

Zabıta Müdürleri İstişare Toplantısı Ceylanpınar'da Yapıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Zabıta Daire Başkanlığını tarafından düzenlenen zabıta birimlerinin Mart ayı İstişare toplantısı Ceylanpınar'da yapıldı.

Zabıta Müdürleri İstişare Toplantısı Ceylanpınar'da Yapıldı
Zabıta Müdürleri İstişare Toplantısı Ceylanpınar'da Yapıldı Admin
Advert

Her ay bir ilçede gerçekleştirilmek üzere oy birliği ile karar verilen ve tüm il ve ilçelerin Zabıta Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen Mart ayı Zabıta Müdürleri İstişare toplantısı Ceylanpınar'da yapıldı.

Tüm il ve ilçelerin katıldığı İstişare toplantısında Zabıtaların görev alanlarına giren konularla ilgili sorun ve sıkıntılar masaya yatırıldı. Bir çok konuda fikir alışverişinde bulunulan toplantıda Zabıta Müdürleri görüş ve önerilerini sundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ceylanpınar Belediye Zabıta Müdürü Necati Özdemir: "Her ay düzenli olarak yaptığımız Zabıta Müdürleri istişare toplantısını bu ayki oturumu Ceylanpınar'da gerçekleştirildi. Toplantımızda zabıta'nın görev alanına giren konular ele alındı. İl ve İlçelerden gelen Zabıta Müdürlerimiz ele alınan konularla ilgili görüş ve önerilerini dile getirdiler. Yapmış olduğumuz toplantılar sorunların çözümüzün hızlandırmaktadır" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığının organize ettiği Zabıtanın Yetki, Görev ve Sorumlulukları ile ilgili hizmet içi eğitimine de katıldıklarını ifade eden Özdemir, "12 zabıta personelimizle beraber Şanlıurfa Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığının organize ettiği Zabıtanın Yetki, Görev ve Sorumlulukları ile ilgili hizmet içi eğitimine katıldık. Eğitim Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkan'ı Abdurahman Karabudak tarafında verildi. Eğitim, yeni alınan Zabıta Personelimize motivasyon açısından büyük  katkısı oldu" diye konuştu.

İstişare toplantısının ardından Zabıta Müdürleri TİGEM'i ziyaret etti. Öğle yemeğinin ardından program sona erdi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı