Advert
Advert

Güvenlikçilerin keyfi uygulaması çileden çıkarttı.

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye Ek Binası’nda yoğun bakım servisinde bulunan güvenlikçilerin keyfi uygulaması devam ediyor. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle, dün anjiyo olan gazete sahibi Mustafa Kemal Budak’ı ziyarete giden gazeteciilere güvenlikçiler tarafından ziyaret izni verilmemesi büyük tepki çekti.

Güvenlikçilerin keyfi uygulaması çileden çıkarttı.
Güvenlikçilerin keyfi uygulaması çileden çıkarttı. Admin
Advert

Urfa Çağdaş / Şanlıurfa Çağdaş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Kemal Budak dün Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye Ek Binası’nda Anjiyo olmuş ve yoğun bakım ünitesine alınmıştı. Bugün ise 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Gazeteci Aziz Budak ve Fatma Keber, 2 dakikada olsa Urfa Çağdaş Gazetesi sahibi Mustafa Kemal Budak'ı görmek için gittikleri hastanede görüştürülmemesi nedeniyle insanlığın öldüğünü gördüler. Kardeşini görmeden hastaneden ayrılan Gazeteci Aziz Budak, “Hastane yönetiminin bu cahil insanları burada bulundurmaları utanç verici.”diye yorumlayarak bundan sonra bakacağız bu konuda hassas olan güvenlikçiler diğer konularda ne kadar hassas olduklarını takip edeceklerini söyledi.

Görüşlerde keyfi uygulama yapılıyor

Yeşildirek Mahallesi’nde bulunan Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye Ek Binası’nda güvenlik personellerinin keyfi uygulaması vatandaşları çileden çıkartıyor. Yoğun bakım servisi’nde görevli güvenlik görevlisi eş dost ve tanıdıklarına görüşme fırsatı sunarken, tanımadığı insanlara istifini bozmadan kahve kabadayısı gibi cevap vermesi tepkilere neden oluyor.

Adam kayırma yapılıyor, vatandaş isyan ediyor

Durumdan şikâyetçi olan vatandaşlar, hasta yakınları zaten yoğun bakıma ziyaretçi alınmadığını ancak, güvenlikçilerin keyfi uygulama yaparak tanıdıklarını hastalarıyla görüştürdüklerini, tanımadıklarına ise kahve kabadayıları gibi istiflerini bozmadan görüşmenin yasak olduğunu söyleyerek, “yoğun bakıma servisinde bir dönemler olduğu gibi rüşvetle mi bazı hasta yakınlarını içeri alıyorlar. Bunun başka izahatı olamaz.” Diye sitemlerini dile getirdiler.

Vatandaş Hastane'ye gelmek istemiyor

 Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye Ek Binası'na gelen bazı vatandaşlar ise, bu hastanede yeteri kadar hizmet verilmediğini, vatandaşların bu yüzden devlet hastanelerinden kaçarak özel hastahanelere gittiğini belirterek, "Hastane yönetimi, temizlikçisinden, doktoru'na kadar bütün personel vatandaşlara iyi davranmalı. bu hastaneye geldiğimize pişman oluyoruz." diye konuştular.

Urfa Çağdaş şanlıurfa mehmet akif inan araştırma hastanesi sağlık güvenlikçi görüşme keyfi uygulama
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı