Advert
Advert

Vatandaşlardan Başkan Ekinci’ye Teşekkür

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin ‘şehir merkezi ve kırsal ayırımı yapılmayacak’ söylemi ilgili birimler tarafından hayata geçiriliyor.

Vatandaşlardan Başkan Ekinci’ye Teşekkür
Vatandaşlardan Başkan Ekinci’ye Teşekkür Admin
Advert

Eyyübiye Belediyesi Muhtarlıklar müdürlüğü bir yandan kırsal mahallelerde bulunan kırsal konakları vatandaşın hizmetine sunarken diğer yandan vatandaşlardan gelen taleplere de duyarsız kalmıyor.

Eyyübiye Belediyesi Muhtarlıklar müdürlüğü tarafından merkez ve kırsal mahallelerde yürütülen çalışmalar vatandaşların da takdirini topluyor. Muhtarlıklar müdürlüğü tarafından yapılan kırsal konaklar bir bir hizmete sunulurken, vatandaşlar tarafından yapımına başlanılan kırsal konakların da ihtiyaçları gideriliyor. Vatandaşlar tarafından iletilen taleplere duyarsız kalmayan Eyyübiye Belediyesi, özellikle halı taleplerine anında cevap vermesiyle vatandaşın olumlu tepkisiyle karşılaşıyor.

Eyyübiye Belediyesi Muhtarlıklar müdürlüğü, Eyyübiye ilçesine bağlı bulunan Tarlabaşı mahallesinde vatandaşlardan gelen istek doğrultusunda cami yanında bulunan Şeyh Ahmet El Rufai Tekkesi’ni yapılan onarım ve tadilattan sonra vatandaşların kullanıma uygun bir hale getirerek hizmete sundu.

Yapılan çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür eden vatandaşlar, ‘’24 Aralık 2015’de inşaatına başlanan Şeyh Ahmet El Rufai Tekkesi tadilatını, halı ve kilimlerini Eyyübiye Belediyesi karşıladı. Bugünde bu tekkemiz tamamen hizmete girdi. Bu vesile ile başta Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye ve ekibine teşekkür ederiz. “ dediler. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı