Advert
Advert

Şehir Tiyatrosu sahne aldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Üstün Dökme'nin yazdığı, Hasan Ocakoğlu'nun yönettiği 'Komşu Köyün Delisi' oyunu ile tiyatro sezonuna start verdi.

Şehir Tiyatrosu sahne aldı
Şehir Tiyatrosu sahne aldı Admin
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi her yıl olduğu gibi bu yılda tiyatro sezonunda izleyicilerle buluştu.  Şair Nabi Kültür Merkezi’nde seyircileriyle buluşan tiyatro ekibi izleyicilerine neşeli dakikalar yaşattı.

Bu akşam Üstün Dökme'nin yazdığı , Hasan Ocakoğlu'nun yönettiği "komşu köyün delisi" oyunu ile sezonu açan Şehir Tiyatrosu, geçtiğimiz sezon merkez ve ilçelerde 75 bin seyirciye ulaşmıştı. Büyükşehir Belediyesi Şehir tiyatrosu bu sezon 100 bin seyirciye ulaşmayı hedefliyor.

25 kişilik oyuncu kadrosuyla sahne alan olan Şehir Tiyatrosu 'Her hırsız haydut değildir, Haybeden gerçek üstü aşk, Bir Urfa masalı ve bunlarla beraber 11 farklı çocuk oyununu ücretsiz olarak Şair Nabi Kültür Merkezinde gösterime sunacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Şehir Tiyatrosu, Şanlıurfa merkezdeki gösterilerinin ardından 13 ilçede turneye çıkacak. (Fatma Keber)

Urfa Çağdaş şanlıurfa şehir tiyatrosu perde start komşu köyün delisi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı