Advert
Advert

Akçakale'de yol çalışmaları devam ediyor

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın talimatlarıyla kırsal kesimlerdeki yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Akçakale'de yol çalışmaları devam ediyor
Akçakale'de yol çalışmaları devam ediyor Admin
Advert

Geçtiğimiz günlerde Boy Bey Mahallesini stabilize yola kavuşturan belediye ekipleri, Akçay Köy Mahallesine geçti.

Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, ilçe merkezine uzak mesafedeki mahallelerde, kış ayları gelmeden önce yol yapım çalışmaları tamamlamak için belediye ekiplerini seferber etti.

ŞİMDİ SIRA AKÇA KÖY’DE

Belediye Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, kırsal kesimlerde yaşayanların da rahat ulaşım imkanlarına kavuşması için çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Kurunca, Karakuş, Küme Evler, Uğurtaş, Duatepe, Balca, Edebey ile en Boy Bey mahallesindeki sokak içi stabilize yol yapım çalışmalarını tamamladı. Belediye ekipleri, bugünlerde ise iş makinaları ile Akça Köy yolunda düzenleme çalışmalarına başladı. Yol çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten ekipler, yapım çalışmaları sırasında halkın tozdan etkilenmesini önlemek için sulama çalışması da yaptırdı.

“ÇALIŞMALARLA İLGİLİ RAPOR ALIYORUM”

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, ilçe merkezine uzak mahallerdeki sorunları da yakından takip ettiğini söyledi. Kırsal kesimlerdeki mahallelerde yaşayan vatandaşların da her şeyin en iyisine layık olduklarını kaydeden Ayhan, “Bugün kırsaldaki yolları imkanlarımız ölçüsünde stabilize yaptık. Belediye ekiplerinden her gün çalışmalarla ilgili rapor alıyorum. Önümüzdeki günlerde bu kesimlerdeki çalışmaları tamamlayacağız. Şayet vatandaşımızın hayat standardını bir basamak daha  yükselttiysek bu bizim için büyük mutluluk olacaktır” diye konuştu.

MAHALLE SAKİNLERİ TEŞEKKÜR ETTİ

Mahalle sakinlerinden Abit İpek, Başkan Ayhan’a mahallelerdeki çalışmalar için teşekkür etti. Belediye hizmetlerinin mahallelerine ulaşmasından büyük mutluluk duyduklarını anlatan İpek, yol çalışmalarına katılan işçilere de minnettar olduklarını söyledi.

Urfa Çağdaş şanlıurfa akçakale yol çalışma ilçe merkezi kırsal stablize
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı