Advert
Advert

Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde otopark rezaleti

Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde yaşanan otopark sıkıntısı vatandaşların büyük tepkisine neden oluyor. Güvenlikçiler dahi otopark sıkıntısı yüzünden isyan ediyor.

Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde otopark rezaleti
Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde otopark rezaleti Admin
Advert

Aziz BUDAK / Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde hasta ve acil vak'a sayısındaki artışla birlikte acil servis girişlerinde yaşanan yoğunluk artarken, hastane yönetiminin başta otopark olmak üzere ciddi bir düzenleme yapmaması hastalara büyük sıkıntı veriyor.

Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne hasta getiren vatandaş ve taksi şoförleri Hastanenin acil servisinde otopark konusu başta olmak üzere ciddi düzenlemeler yapılması isteniyor. 112 Acil ambulanslarının bile acil hastaları bırakmak için girişte güçlük çektikleri acil servis girişinde, kendi araçları ile hasta getiren vatandaşlarda, diğer ziyarete gelenlerin de rastgele park etmesi sebebiyle rahat bir giriş yapamıyor.

Yetkililerini göreve davet eden vatandaşlar, "Acil Servise getirdiğimiz bir yakınımızı hızlı bir şekilde yol alıp hastaneye yetiştiriyoruz. Ancak arabamızı park edecek yer bulamıyoruz. Hastamızı Acil servise bıraktıktan sonra güvenlik görevlileri aracımızı hemen çekmemizi istiyorlar. Biz de nereye aracımızı bırakalım diyoruz, güvenlikçiler nereye bırakacağınızı bizde bilmiyoruz cevabını veriyorlar, hastane yetkilileri bu konuya acilen bir çözüm bulmaları gerekiyor." diye sitemlerini dile getirdiler.

Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nin acil servis bahçesinde genelde araçların manevra yapamadığını belirten vatandaşlar, "Acil servis önünde bir alan var. Burası onlarca araç alabilecek kapasitede bir yer. Hastane önünde park yapılan yer kerestelerle kapatılmış durumda vatandaşlar hastaneye geldiğinde otopark sıkıntısı yaşamaktalar, acil servise giriş çıkışını düzenleme konusunu Sağlık Müdürlüğü takip edip, çözüm üretmelidir. Bahçelerin girişleri ve diğer hususlar çok önem arz ediyor" dedi.

Urfa Çağdaş Şanlıurfa Balıklıgöl devlet hastanesi otopark sıkıntı yetkililer çözüm sorun
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı