Advert
Advert

Şehit Aileleri Derneğine plaket

Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen son dönemlerde Güneydoğu Anadolu Bölgesinin bazı illerinde artan terör olaylarıyla ilgili bir takım incelemelerde bulunmak için geldiği Şanlıurfa’da, Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’u dernek binasında ziyaret ederek Başkan Yavuz’a plaket takdim etti.

Şehit Aileleri Derneğine plaket
Şehit Aileleri Derneğine plaket Admin
Advert

Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek binasında gerçekleşen ziyarete Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen , Şanlıurfa Köy Korucuları ve Şehit Aileleri İl Başkanı Mehmet Koyuncu , Şehit Aileleri Derneği Viranşehir Temsilcisi Pınar Çuvanlıoğlu ve şehit aileleri ile gaziler katıldı.

Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa’da, Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’u dernek binasında ziyaret ederek Başkan Yavuz’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı son dönemlerde Güneydoğu Anadolu halkı üzerinde bir takım dış mihrakların sinsi oyunlar oynayarak bu planlarının hızını arttırdığını vurgulayarak şunları söyledi.

Köy Korucuları ve Şehitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Sözen;”Son zamanlarda dış mihrakların güdümündeki bazı kişiler bölgede oynanan sinsi oyuna alet edilerek bölge karıştırılmak istenmektedir. Bölge halkımızı bu oyunlara gelmemesi noktasında hassasiyet göstermelerini istiyoruz. Sonuç itibariyle bu vatan hepimizin bu bayrak bu toprak hepimizindir. Dış mihraklar hiçbir zaman emellerine varamayacaklardır. Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanımız Sayın Mehmet Yavuz kardeşimize Şehit Ailelerimize ve Gazilerimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” Dedi.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı