Advert
Advert

Bakanlar Şanlıurfalılarla iftarda buluşacak

AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül iftar programında bir araya geldiği gazetecilere kente gelmesi beklenen Bakan Çelik ve Bakan Eroğlu'nun programından bilgiler verdi. Ziyarette 1 Milyar 250 milyon Tl değerindeki projelerin temel atma ve sertifika dağıtımı gerçekleşecek.

Bakanlar Şanlıurfalılarla iftarda buluşacak
Bakanlar Şanlıurfalılarla iftarda buluşacak Admin
Advert

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Tesislerinde iftar programı düzenlendi. Programa AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve basın mensupları katıldı.

programda bir konuşma yapan Beyazgül 13 Haziran Salı günü Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in temel atma ve sertifika dağıtım töreni için Şanlıurfa'ya geleceğini duyurdu.

2 Bakan'ın programı hakkında bilgiler veren Beyazgül, "Bakanlarımız salı günü 16.15 civarında Şanlıurfa Valiliğimizi ziyaretiyle programlarına başlayacaklar.  Ardından büyükşehir belediyemiz ve il başkanlığımızı ziyaret edecekler. Devlet Su İşleri (DSİ )tarafından yapılacak yatırımların temel atma töreni ve sertifika dağıtım törenine katılacak olan bakanlarımız Şanlıurfalı hemşehrilerimizle Arkeoloji müzesi önünde iftar programında bir araya gelecek ve böylece Şanlıurfa programlarını tamamlamış olacaklar" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından DSİ bünyesinde yapılacak yatırımların bölge için büyük önem arz ettiğini kaydeden Beyazgül, "1 Milyar 250 milyon Tl ödenekle gerçekleşecek bu projeler hem bölge halkına hemde ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır" açıklamasında bulundu.

Urfaçağdaş Urfa Haberleri Cumhuriyet tesisleri Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik Urfalılarla iftar
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı