Advert
Advert

Viranşehir de ki cinayetle ilgili kan donduran gelişme

Urfa’nın Viranşehir ilçesinde Murat Yalçın'ın öldürülmesine ilişkin olayda korkunç bir detay ortaya çıktı.

Viranşehir de ki cinayetle ilgili kan donduran gelişme
Viranşehir de ki cinayetle ilgili kan donduran gelişme Admin
Advert

Şanlıurfa- Viranşehir karayolunda dün akşam saatlerinde yabancı plakalı otomobile düzenlenen silahlı saldırıda Murat Yalçın, olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Cinayet soruşturmasını yürüten Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, Murat Yalçın’ın öldürülmesiyle ilgili bölgede yaptığı kamera kaydı incelemesinde cinayet şüphelisini ve saldırıda kullanılan aracı belirledi.

Saldırının sürücü değişikliği sırasında işlendiğini tespit eden ekipler, kimliği belirlenen cinayet şüphelisi M.M.’i adresine düzenlenen operasyonla gözaltına aldı.

M.M, jandarmadaki sorgulamasında Murat Yalçın’ın eşi A.Y.ile aralarında ilişki olduğunu itiraf etti.

Bunun üzerine ifade için jandarmada tutulan Murat Yalçın’ın eşi A.Y. sorguya alındı.

A.Y, sorguda eşi Murat Yalçın’la aile zoruyla evlendirildiğini bu yüzden bir kaç kez intihar teşebbüsünde bulunduğunu söyledi.

Eşiyle istemeden evlendiğini iddia eden 3 çocuk annesi A.Y, ifadesinde şunları söyledi: “15 gün önce Almanya’dan Türkiye’ye geldik. Viranşehir’de eşimin ailesini ve yakınlarımızı ziyaret ettik. Olay günü Şanlıurfa’da dönüş hazırlıkları için alışveriş yaptık. Ardından Viranşehir’e dönerken, internetten tanışarak sevdiğim M. M.’ile bir plan yaptık. Eşim bir süre araç kullandıktan sonra başı ağrıyınca aracı durdurdu. Ben o sırada direksiyon başına geçtim. Tabi bu sırada bir kavşakta bizi takip eden M.M, bizim aracın önünde durarak eşime ateş açarak öldürüp benim cep telefonumu alarak kaçtı. Yaşanan bu olaydan dolayı çok pişmanım.”

Cinayeti planlayarak işleyen M.M, Jandarmaya verdiği ifadesinde ise; Almanya’da yaşayan A. Y.ile 3 yıl önce internet üzerinden tanıştıklarını söyledi.

Yasak ilişkileri sırasında A.Y.’nin eşinden kurtulması için sürekli kendisine para gönderdiğini, bu parayla ev aldığını belirten şüpheli M.M’in cinayetin ardından yakalanmaması durumunda pasaport çıkararak, Almanya’ya gideceğini itiraf ettiği kaydedildi.(urfa1ha)

urfa çağdaş viranşehir cinayet gizli aşk ilişki tutuklama
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı