Advert
Advert

Hürriyet Mahallesinde Çalışmalar

Viranşehir Belediyesi, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı mahallelerde sathi kaplama asfalt çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Hürriyet Mahallesinde Çalışmalar
Hürriyet Mahallesinde Çalışmalar Admin
Advert

İlçenin dört bir yanında altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda, parke yol ve kaldırım çalışmaları ile sathi kaplama çalışması yapan Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Kısa süre önce Hürriyet Mahallesinde başlattıkları üst yapı çalışmaları kapsamında hizmet atağını sürdürüyor.

Ekipler, 2.Etap çalışmaları kapsamında Mahallede alt yapısı biten cadde ve sokaklarda sathi kaplama asfalt ve kilitli parke taşı döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

Viranşehir Belediyesinin ulaşımda kaliteyi arttırmaya yönelik çalışmalarının aralıksız süreceğini ifade eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Hizmet ataklarını her geç gün daha da artırdıklarını belirterek, Hürriyet mahallesinde başlattıkları üst yapı çalışmalarına dikkat çekti.

Yaptıkları alt ve üst yapı çalışmaları ile mahalleyi adeta yeniden inşa ettiklerine vurgu yapan Başkan Ekinci, Mahalle’ye yakışır yolları imal etmeye tüm hızıyla devam ettikleri belirtti.

İlçenin en büyük mahallelerinden biri olan Hürriyet Mahallesinde yaklaşık 10.Kilometre sathi kaplama asfalt serimi gerçekleştireceklerinin altını çizen Ekinci,  Hedeflerinin Viranşehir’in tüm cadde ve sokaklarını modern ve konforlu yollara kavuşturmak olduğunu söyledi.

Ekinci, plan ve program çerçevesinde alt ve üst yapı çalışmaları ile mahalleleri yenilemeye devam edeceklerini kaydetti.

Mahallelerinde başlatılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

urfa çağdaş viranşehir hürriyet mah asfalt çalışma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı