Advert
Advert

Baydilli'den Polislere taziye ziyareti

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görev yapan polisleri ziyaret ederek taziye dileklerini iletti.

Baydilli'den Polislere taziye ziyareti
Baydilli'den Polislere taziye ziyareti Admin
Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısı sonrasında oluşan 'Polisimin Yanındayım' çağrısına destek vererek, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

Başkan Baydilli, Çevik Kuvvet Müdürlüğündeki polislerle sohbet ederek, meslektaşlarını kaybeden polislere baş sağlığı dileğinde bulundu.

Başkan Metin Baydilli, İstanbul'da yaşanan hain terör saldırısında şehit olan polislerin ve vatandaşların acısını yüreklerinde hissettiklerini söyledi.

Güvenlik güçlerinin her zaman yanında olduklarını belirterek üzüntüsünü dile getiren Başkan Metin Baydilli, “Ülkemizin birliği ve dirliği için gözlerini kırpmadan 24 saat görev yapan polislerimizin her zaman yanında olacağız. Bizler sizlerden aldığımız güçle ayakta duruyoruz. İstanbul’daki patlama,  milletimizi ve ülkemizi hedef alan bir patlamaydı. Ama hainler unutmasın ki bizim birlik ve beraberliğimizi kimse bozamayacak. Bir kez daha bu alçak ve hain saldırıyı lanetliyor, hain saldırıda şehit olan polis ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Başkan Baydilli’nin Çevik Kuvvet Müdürlüğüne yaptığı ziyarette; AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı. 

urfa çağdaş şanlıurfa karaköprü başkan baydilli polislere taziye ziyareti
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı