Advert
Advert

ŞUÇGAD’dan Dünden Bugüne Şafak gazetesine ziyaret

ŞUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak ve üyelerinden Dünden Bugüne Şafak gazetesine hayırlı olsun ziyareti.

ŞUÇGAD’dan Dünden Bugüne Şafak gazetesine ziyaret
ŞUÇGAD’dan Dünden Bugüne Şafak gazetesine ziyaret Admin
Advert

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği (ŞUÇGAD) geçtiğimiz günlerde yeni yerine taşınan Dünden Bugüne Şafak  gazetesini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Dünden Bugüne Şafak Gazetesine gelen ŞUÇGAD üyeleri gazetemiz imtiyaz sahibi Abdullah Durmuş, yazı işleri müdürü Mehmet Ağaslan ve haber müdürü Aziz Budak tarafından karşılandı.

Şanlıurfa’da yerel basının zor şartlar altında görev yaptığını belirten ŞUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak, Dünden Bugüne Şafak Gazetesi’ne yeni yerinde başarılar diledi. Gülebak, “Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği olarak amacımız Şanlıurfa’dır. Kentimizde çalışan gazeteci arkadaşlarımızın zor şartlar altında görev yaptığını biliyoruz. Dernek olarak bu arkadaşlarımıza ve kentimize bir nebze faydamız olursa ne mutlu bizlere diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dünden Bugüne Şafak  gazetesi yazı işleri müdürü Mehmet Ağaslan ise ŞUÇGAD  Başkanı Tahir Gülebak ve ŞUÇGAD üyelerine  teşekkür ederek, yayın hayatına başladığı ilk günden beri Şanlıurfa’nın çıkarları için mücadele veren Günden Bugüne Şafak gazetesi bundan sonra da aynı doğrultuda çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.

 (Aziz Budak – ŞAFAK)

urfa çağdaş şanlıurfa Dünden Bugüne Şafak Gazetesi ŞUÇGAD tahir gülebak gazeteciler basın
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı