Advert
Advert

Beyazgül’den iddialara cevap - GÖRÜNTÜLÜ-

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Gittiler oğluma iftira attılar. Neden atıyorsun oğluma iftira? Başkan Beyazgül, ailesine atılan iftiraların kabul edilemez olduğunu ifade etti.

Beyazgül’den iddialara cevap - GÖRÜNTÜLÜ-
Beyazgül’den iddialara cevap - GÖRÜNTÜLÜ- Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkan Zeynel Abidin Beyazgül yerel ve ulusal basın mensuplarının katılımıyla tepkilere neden olan Haliliye ilçesinde Acıksu caddesindeki kıraathane ile ilgili açıklama yaptı.

Açıksu caddesinde yol genişletme çalışması yaptıklarını, yol ve yeşil alan üzerinde olan bir kıraathanenin istimlak edildiğini anlatan Beyazgül ‘Şahsa hakkı verilerek kahvesi kamulaştırıldı. Çıktı ‘İki yakınımı işe alacaksınız’ dedi. Ben 300 tane konutu kale arkasında yıktım. Turizm yolunu açıyorum. Bu insanların hakkı yok mu peki? Sen almazsan bende bunları yazarıma getirdi işi ve yaptı. Çocuğuma, şahsıma, aileme iftira atıyorlar’ dedi.

Kendisinin yanına bazen geldiklerini ve haksız talepte bulunduklarını da anlatan Beyazgül ‘Neyi vereyim? Milletin malını size nasıl peşkeş çekeyim. Benim size sağlayacağım en ufak bir rant, ihtiyaç sahibinin evine gidememem, yardım edememem demektir. Kendisini halkçı olarak kabul eden ulusal medyanın bazı mensupları, bir telefon edip konuyu araştırmaktan imtina ederken, öte yandan bir iftirayı direk yayınlıyorlar. Yazık, çok yazık. Siz halktan taraf mısınız ? Ranttan taraf mısınız ? Ankara’da bir şahıs var. Siyaset yaptığını sanıyor. Halkı tanımıyor. Milleti tanımıyor. Bir şey olduğu zaman hemen yayınlıyor. Açıksu caddesi çok güzel oldu. Trafik sıkışıklığı bitti. O yol çok tıkanıyordu. Belediye olarak güzel işler yapmaya devam edeceğiz’ dedi.

Çocuklarının ne iş yaptığını da açıklayan Beyazgül ‘’İki çocuğum avukat. Bir oğlumda işletmede okuyor. Hasan Kalyoncu’da ihtisas yapıyor. Muhasebe imtihanlarına giriyor. Ben bunlara bir yerde iş mi sağladım? Özel Kalemden işe mi girin dedim? Buyurun ne iş yaptıklarını açıkladım’ dedi.

Dik duracağını, pes etmeyeceğini, yolunda yürüyeceğini de bildiren Beyazgül ‘Anketlerde başkan neden üst sıralarda diyorlar? Bunu nasıl düşürürüz, ayağını nasıl kaydırırızın peşine düşüyorlar. Anketlerde üst sıralarda olmamız halkın gönlünden geçmekle oluyor. İftira atanlar bunu bilsinler ki iftira bataklığında kendilerini de kuruyacaklar. Birçok komşu ilin belediye başkanı beni arayıp diyor ki; ‘Başkan bu işleri nasıl yapıyorsunuz? Yatırımlara nasıl devam ediyorsunuz? Biz ancak rutin işlerimizi yapabiliyoruz’ Diyorlar. Biz tasarruf sağlıyoruz. Dua alıyoruz. Memleketin bir kuruşunu yedirmiyoruz. İhtiyaç sahiplerine gidiyoruz. Onların ekmeğini kimseye yedirmiyoruz. ‘’ şeklinde konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa büyükşehir başkan beyazgül açıksu cad iftira
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı