Reklam
Eyyübiyeli Gençler Eğitim Otaklarında Kampa Girdi
Reklam

Eyyübiyeli Gençler Eğitim Otaklarında Kampa Girdi

8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleşecek TYT ve AYT sınavlarına hazırlanan gençler, Eyyübiye Belediyesi eğitim otaklarında kampa girdiler. Gençlerin üniversite yolculuğuna sınırsız destek veren eğitim otakları, sınav haftasına kadar pazar günleri de hizmet veriyor.

EĞİTİM - 2024-05-03 11:37:48

Şanlıurfa’da yaşayan gençlerin üniversite sınavlarına hazırlanması için önemli destekler veren ve geçen yıl kurslara katılan gençlerin yüzde 75’inin üniversitelere yerleştiği Eyyübiye Belediyesi eğitim otaklarında heyecan ve güven birlikte yaşanıyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un özel önem verdiği ve üniversiteye hazırlanan gençlerin tüm eğitim ihtiyaçlarının ücretsiz karşılandığı eğitim otaklarında gün boyu etüt çalışmalarına katılan üniversite adayları, kendilerine sağlanan imkânlardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Özel eğitim kurumlarına gidebilecek maddi imkânları bulunmadığı için Eyyübiye Belediyesi eğitim otaklarına devam ettiklerini belirten üniversite adayı gençler, öğretmen desteği, kitap ve soru bankası, ücretsiz çay ve rahat çalışma ortamı gibi destekler sayesinde özgüven kazandıklarını ve sınavlara bir ay kadar süre kala adeta burada kampa girdiklerini ifade ettiler.

Eğitim otaklarının hafta sonları da açık olmasının büyük bir avantaj olduğunu dile getiren gençler, “Böyle bir imkân olmasaydı, evde kendi çabamızla sınavlara hazırlanacaktık. Ancak burada her türlü desteği yanımızda bulduk. Rehber öğretmenler, eğitim materyalleri, disiplinli çalışma ortamı, deneme sınavları, çay ikramı gibi tüm hizmetler bizlere ücretsiz sunuluyor. Bunun için başta belediye başkanımız Sayın Mehmet Kuş’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İnşallah sınavlarda bu desteklerin karşılığını verecek ve üniversiteye yerleşerek hem ailelerimize hem de başkanımıza bu sevinci yaşatacağız” diye konuştular.

Eyyübiye Belediyesi’nin Eyüpnebi ve Eyüpkent Sınav Hazırlık Merkezleri, Süleymanşah Gençlik Merkezi, 15 Temmuz Gençlik Merkezi ve eğitim otaklarında binden fazla genç üniversite sınavlarına hazırlanıyor. İlçenin eğitimde başarı çıtasını yükseltmek için önemli destekler sunan Eyyübiye Belediyesi, yakın zamanda dört eğitim otağını daha gençlerin hizmetine sunacak.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
İzmir Escort