Reklam
Eğitim buluşmasında adres bu kez Siverek oldu
Reklam

Eğitim buluşmasında adres bu kez Siverek oldu

Nisan Ayı Eğitim Değerlendirme Toplantısı, Vali Hasan Şıldak başkanlığında Siverek'te gerçekleştirildi.

EĞİTİM - 2024-05-01 11:56:55

Vali Hasan Şıldak başkanlığında her ay farklı bir ilçede gerçekleştirilen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısında adres bu kez Siverek oldu. Sabah erken saatlerde Siverek'e giden Vali Şıldak, ilk olarak Kaymakamlık Toplantı Salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımı ile eğitimdeki son gelişmeleri değerlendirdi. Verilerin aktarılması ile süren toplantıda Vali Şıldak, her İlçe çalışmalarında koordinasyona önem verilmesini ve özellikle eğitim konusunda üstün hassasiyet gösterilmesini istedi.

Toplantının ardından Vali Şıldak, Abdulkadir Karahan Fen Lisesi'nde öğrencilerle öğle yemeği programına katıldı. Okulda öğrencilere seslenen Vali Şıldak, başarılı olmak için çok çalışılması gerektiğini söyledi.

Yoğun Siverek temaslarını Dumlupınar Ortaokulu ile sürdüren Vali Şıldak, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Dersliklerde öğrencilere seslenen Vali Şıldak, öğretmenlerle de toplantı düzenleyerek Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Vali Şıldak, Okul Müdürleri ve Öğretmenlerle Buluştu

Vali Şıldak, Siverek programını 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 5. İzleme ve Değerlendirme Toplantısı ile tamamladı. Toplantının ardından günü değerlendiren Vali Şıldak, "Siverek’te çok verimli bir çalışma gerçekleştirdik. Bütün İlçe müdürlerimize ve eğitimin her kademesinde görev yapan çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle BİGEP ile birlikte ilimiz eğitiminde çok güzel bir sinerji yakaladık. Bu gelişme odaklı süreci hep birlikte yaşıyoruz. Özellikle BİGEP ile birlikte eğitimin tüm aşamalarını takip ediyoruz. İlimizin tamamında bir eğitim rüzgarı oluştu. Bu yatırımların şehrimize kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Milli Eğitim Bakanlığımıza, milletvekillerimize,    belediyelerimize, bütün pahdaşlarımıza ve kurumlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Siverek temasları sırasında ilçede devam eden yatırımlara da vakit ayıran Vali Şıldak'a Kaymakam Musa Aydemir ve İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu da eşlik etti.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
İzmir Escort