Reklam
Kırsalda sağlık ve geri dönüşüm eğitimleri –VİDEOLU-
Reklam

Kırsalda sağlık ve geri dönüşüm eğitimleri –VİDEOLU-

Karaköprü Belediyesi Çevre Koruma Birimi tarafından kırsal mahallelerdeki kadınlara ve çocuklara temel sağlık ile geri dönüşümün önemini anlatan bilgilendirmeler yapılıyor

EĞİTİM - 2023-10-16 14:12:42

Karaköprü Belediyesi sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında eğitim ve bilgilendirme çalışmaları gerçekleştiriyor. Çevre Koruma Birimi tarafından yürütülen ‘Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm’ kampanyası ile temiz doğa ve geri dönüşümün önemi konusunda farkındalık oluşturmak için eğitimler verilirken, kırsal mahallelerde de kadınlara ve çocuklara yönelik eğitim programları yapılıyor.

Karaköprü Belediyesi Çevre Koruma Biriminin İlçe Sağlık Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirdiği etkinlikle ilçeye bağlı Ağılcık Kırsal Mahallesinde kadınlara yönelik kişisel sağlık ve hijyen eğitimi verilirken, köy okulundaki çocuklara da geri dönüşüm ve sağlık bilgilendirmesi yapıldı.

Ağılcık Mahallesindeki kadınlar kendileri için gerçekleştirilen programdan dolayı memnun olduklarını ve önemli bilgiler öğrendiklerini ifade ederek teşekkürlerini ilettiler. Karaköprü Belediyesi Çevre Koruma Birimi tarafından kadınlara atık yağ bidonları ve geri dönüşüm torbaları hediye edildi.

Karaköprü Belediyesi Çevre Koruma Biriminin ‘Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm’ projesi kapsamında merkezde kırsal mahallelerde eğitimleri programlı olarak devam edecek.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
İzmir Escort