Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert

Trafikte sıkı denetimler sürüyor

Şanlıurfa'nın huzuru ve esenliği için denetimlerini sürdüren Polis ve Jandarma ekipleri hafta sonu motosikletlere yönelik uygulamalarını sürdürdü.

Trafikte sıkı denetimler sürüyor
Trafikte sıkı denetimler sürüyor Admin
Advert

Vali Hasan Şıldak, dün şehir merkezi, ilçeler ve kırsal kesimlerde motosikletlere yönelik gerçekleştirilen denetimlerin ayrıntılarını açıkladı.

Toplum huzurunu bozan ve vatandaşlara rahatsızlık veren unsurları sıkı şekilde takip ettiklerini belirten Vali Şıldak, denetimler sonucu 1.068 adet motosikletin kontrol edildiğini ifade etti.

Emniyet ve Jandarma trafik birimleri tarafından yapılan denetimler sonucu 52 motosiklet trafikten men edilirken, 95'i kask takmayan olmak üzere toplam 239 motosiklet sürücüsüne para cezası uygulandı.

Denetimlerin devam edeceğini ve trafiği tehlikeye düşürecek konularda hassasiyetin sürdürüleceğinin altını çizen Vali Şıldak, "Değerli Vatandaşlarımız; Şanlıurfa’da meydana gelen trafik kazalarının içinde motosikletlerin karıştığı kazalar önemli yer tutmaktadır. Bu araçların trafik düzenini bozmasına ve kural ihlali yaparak hem kendilerinin hem de diğer sürücüler ve yayaların can ve mal emniyetini riske sokmasına müsaade edilmeyecektir. Özellikle motosiklet sürücülerinin kask kullanmaları konusunda denetimler artarak devam edecektir" ifadelerini kullandı.

urfa çağdaş şanlıurfa trafik denetim polis jandarma uygulama
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı