Reklam
İzmir Şanlıurfa Federasyonundan Vali Köşker'e ziyaret
Reklam

İzmir Şanlıurfa Federasyonundan Vali Köşker'e ziyaret

Merkezi İzmir'de bulunan İZMİR ŞANLIURFA FEDERSYAONU Yönetim Kurulu İzmir' yeni atanan Vali Yavuz Selim KÖŞKER'e hoş geldin ziyaretinde bulundu.

KÜLTÜR - SANAT - 2020-09-08 12:31:09

  Urfa Çağdaş/ Federasyon Başkanı Ferit MIZRAKLI Başkanlığında oluşturulan Yönetim Kurulu üyeleri Vali KÖŞKER'i makamında ziyaret ederek, İzmir'de Federasyonun 10 Ekim  2020 tarihinde İzmir Fuarında düzenlenecek "ŞANLIURFA KÜLTÜRÜNÜ TANITMA ETKİNLİĞİNE" davet ettiler.

Federasyon Yönetimini kabul eden Vali KÖŞKER" Bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gittiğim her yerde STK ve hemşehri derneklerini her zaman önemsemişimdir. STK'lar ve HEMŞEHRİ DERNEKLERİ, Toplumumuzun mihenk taşlarıdır. Onlar yaşadıkları coğrafyada hemşehrileriyle aynı çatı altında toplanarak, gelenek ve göreneklerini Doğdukları bölgenin dışında Doydukları ve yaşadıkları bölgede de sürdürmektedirler. Bunun için her bölgenin hemşehri derneği benim için değerlidir" dedi.

Vali KÖŞKER; Ziyarette bulunan tüm yönetim kurulu üyelerini tek tek tanımak için sohbet etti.

Vali KÖŞKER'i ziyaret sırasında konuşan Federasyon Başkanı Ferit MIZRAKLI; "Federasyonun 2018 yılında ilçe derneklerinin çatısı olarak kurulduğunu, daha genç bir federasyon olduğunu 10 Ekim 2020 İzmir Fuarında düzenlenecek olan Buluşma ve Tanışma yemeğine onur konuğu olarak davet etti.

Şanlıurfanın meşhur Bakırdan yapılan Federasyon plaketini taktim ettikten sonra toplu resim çekildi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
İzmir Escort