Reklam
Viranşehir Belediyesi’nde Güz Dönemi Kurs Kayıtları Başladı
Reklam

Viranşehir Belediyesi’nde Güz Dönemi Kurs Kayıtları Başladı

Viranşehir Belediyesi tarafından futboldan basketbola, voleyboldan bilek güreşine, kort tenisinden jimnastiğe birbirinden farklı 9 branşın yer aldığı 2. Güz Dönemi Spor Kurslarının kayıtları başladı.

KÜLTÜR - SANAT - 2023-10-20 16:16:50

Eğitimden sanata, spordan temel ihtiyaçlara kadar her konuda vatandaşların destekçisi olan Viranşehir Belediyesi, yaz döneminin ardından 2. Güz Dönemi Spor Kursları için de harekete geçti. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatı doğrultusunda “Haydi çocuklar spora” sloganıyla 2. Güz Dönemi Spor Kursları başlıyor. Futbol (12-18 yaş), Voleybol (10-13 yaş), jimnastik (5-11 yaş), dart (10-15 yaş), bilek güreşi (14-15), basketbol (5-15), kick-boks (12-18) ve kort tenisi (5-14 yaş) branşında verilecek kurslar için kayıtlar başladı. Kurslara katılmak isteyenler Viranşehir Belediyesi Spor Kompleksi’nde kayıtlarını yaptırabilecekler.

Çocuk ve gençleri kurslara katılmaya davet eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Belediye olarak sportif ve kültürel kurslara çok önem verdiklerini belirterek, “Özellikle en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın sporun herhangi bir branşıyla uğraşmasını çok önemli buluyorum. “Haydi çocuklar spora” sloganıyla başlatacağımız 2. Güz Dönemi spor kursları çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, spor ile stres atmaları ve boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirmeleri için büyük bir fırsat olacak. Bu kurslar kişisel gelişimin yanı sıra çocukların takım çalışması ve disiplin gibi önemli becerileri kazanmasına da imkân sunacak. Uzman eğitmenlerimiz tarafından verilecek bu kurslardan tüm öğrencilerimizin faydalanmalarını istiyoruz” dedi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
İzmir Escort