Reklam
Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı İlk Toplantısını Yaptı
Reklam

Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı İlk Toplantısını Yaptı

5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi kanununun 13.maddesi gereğince, Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı ilk birleşim toplantısını yaptı.

GÜNCEL - 2020-10-12 17:22:58

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün başkanlığında yapılan toplantıda, meclis üyelerinden gelen çeşitli konulara ilişkin önergelerin gündeme alınması oylandı ve bazı önergeler ilgili daire başkanlıklarına havale edildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantılarının hayırlara vesile olmasını dileyerek toplantıyı başlatan Başkan Beyazgül, "Pandemi sürecinde bile mecliste ve ihtisas komisyonlarındaki çalışmalarımızı aksatmadan yürütüyoruz. Toplantıda kentimiz adına önemli kararlar alacağımıza inanıyorum. Bu çalışmalarda emeği geçen meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

BAŞKAN BEYAZGÜL GRUP YOLLARIMIZA ÖNCELİK VERİYORUZ

Oldukça geniş bir yol ağına sahip olan Şanlıurfa'da iyileştirilmesi gereken kırsal yolların belirlenen programlar dahilinde beton yollarla donatılacağını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "Grup yollarımıza öncelik veriyoruz. Özellikle sulama yapılan ilçelerimizde yapılan grup yollarındaki  asfalt yolların ömrü azalıyor. Biz bu bölgelerde daha dayanıklı ve özün ömürlü yollar yapmanın gayreti içersindeyiz. Sunulan önergelerde belirtilen yerlerin yanı sıra Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerimizle belirlediğimiz tüm yolları beton yollara dönüştürmek için planlamalar yapıyoruz. Beton yol bilindiği üzere diğer yollara göre  daha maliyetli bir yol" dedi.

ŞANLIURFASPOR'UN YÜKSELMESİ BU ŞEHRİN YÜKSELMESİDİR

Şanlıurfaspor konusunda Büyükşehir Belediye Meclis üyelerine verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Başkan Beyazgül, "Şanlıurfaspor, Şanlıurfalıların takımıdır. Bu takımın yükselmesi ve başarılı olması yine halkın desteği ile olacaktır. Çünkü takımın yükselmesi kentin yükselmesidir. Düşünün ki Şanlıurfaspor süper ligde. Sizde süper ligde mücadele eden bir kentin meclis üyesi olacaksınız. Bunun gururu tabii ki farklıdır. Yapıcı tutumlarınızdan dolayı başta Şanlıurfa halkına ve sonra siz belediye meclis üyelerine desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.   

Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı ilk birleşim toplantısı belirlenen yazılı gündem maddelerine geçilmeden sona erdi. Ekim Ayı Birleşim Toplantısı 13 Ekim 2020(Yarın) Saat 14'te ikinci toplantı ile devam edecektir.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
İzmir Escort