Reklam
Çalışmaları Dünya’da Referans Oldu
Reklam

Çalışmaları Dünya’da Referans Oldu

Prof. Dr. Oktar Asoğlu’nun kalın bağırsak kanser tedavisindeki çalışmaları, dünya da, 2 binden referans aldı. Prof. Dr. Asoğlu’nun rektum kanserinin ameliyatsız tedavi edildiğini gösteren çalışması ise, Avrupa Cerrahi Derneği Dergisi’nde yayımlandı.

SAĞLIK - 2020-02-03 14:49:58

Urfa Çağdaş/

TÜRK bilim insanı Prof. Dr. Oktar Asoğlu’nun çağın hastalığı kanser hakkındaki çalışmaları, dünyanın büyük ilgisini görüyor. Prof. Dr. Asoğlu’nun kalın bağırsak tedavisindeki çalışmaları, dünya da 2 binden fazla referans alırken, rektum kanseri konusundaki çalışması da, Avrupa Cerrahi Dergisi’nde yayımlanarak, dünya tıp tarihi için çok önemli bir adım olarak görülüyor.

Kalın bağırsak kanserlerinin cerrahi tedavisinde uluslararası tanınan Prof. Dr. Oktar Asoğlu’nun bu alandaki çalışmaları, dünya da 2 binden fazla referans aldı. Prof. Dr. Asoğlu’nun rektum kanserinin ameliyatsız tedavi edebileceğini gösteren son çalışması ise, Avrupa Cerrahi Derneği’nin dergisinde yayınlanarak,  dünya tıp tarihinde önemli bir adım olarak görülmektedir.

Türkiye'de ve dünya da gerçekleştirdiği kolorektal ve robotik cerrahi operasyonlarla isminden söz ettiren Kanser Cerrahi Prof. Dr. Oktar Asoğlu, geçtiğimiz günlerde sağlıkta dünyanın en prestijli akreditasyon kurumu olan SRC’den mükemmeliyet akreditasyonu almayı da hak kazandı.

Ulusal televizyonlarda kanser ile ilgili sağlık programlarına katılan, gazete ve dergilerde söyleşileri yayınlanan Prof. Dr. Oktar Asoğlu, kanser cerrahisinde robotik cerrahi ile hastalarına şifa dağıtmaya devam ediyor.

Prof. Dr. Asoğlu’nun, kanser konusundaki bu önemli çalışmaları, Türkiye’de de büyük yankı buluyor. Prof. Dr. Asoğlu’nun, ülkenin her yerinden hastaları bulunuyor.

Hastaları, Prof. Dr. Asoğlu’nun Türkiye için bir şans olduğunu ve onun şifalı ellerinden sağlık bulduklarını söylediler.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
İzmir Escort