Reklam
Sorunlar çözüme kavuşacak
Reklam

Sorunlar çözüme kavuşacak

Kamu Sağlık Sen Genel Başkanı İbrahim Halil Duyar yönetim kurulu üyeleriyle beraber Kilis’te incelemelerde bulundu.

SAĞLIK - 2020-01-05 13:43:27

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Kilis’te yapılan incelemeler hakkında bilgi veren Kamu Sağlık Sen Genel Başkanı İbrahim Halil Duyar, şunları söyledi; “Dün Kilis’teydik. Yüreği güzel bir sürü insan tanıdık. Hepsi sımsıcak emekçi insanlardı. Hepsini birer birer dinleyip, doğrusu neyse onu anlatmaya çalıştık.

Daha sonra Kilis Devlet Hastanesi Başhekimi Değerli Dostum Uzm. Dr. Erkan Kurtaran'a misafir olduk. Hem hayırlı olsun dedik hemde emekçilerimizi konuştuk. Her şey mükemmel değil bu hayatta ama iyi insanlarla birçok sorunu çözebiliriz dedik. Dr. Kurtaran'ın "Önce İnsan" felsefesiyle buradaki birçok sorunu da çözebileceğimize inandık.

Kilis’i gezdik sokak sokak. Oturduk bir yere, önceden geleceğimizden haberi olan ve görüşmek isteyen dostlarımızı bekledik. Hepsiyle birer birer görüştük ve yürekleri gibi sıcak çaylarımızı yudumladık o soğuk gece de.

Yedikleri tutanakları, geçirdikleri soruşturmaları, açtıkları mahkemeleri ve muzdarip oldukları tüm sorunları dinledik, not aldık ve bilgilendirdik. Herkes memnundu. Bizde emekçilerde.

Çünkü bir daha gelmek ve geldiğimizde birçok şeyi çözmüş olacağımızın güvencesi ve samimiyetiyle Kilis’ten ayrıldık.”

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
İzmir Escort