Reklam
DİYMED ile Batı Hastanesi arasında indirim protokol
Reklam

DİYMED ile Batı Hastanesi arasında indirim protokol

Batı Hastanesi ile imzalanan protokolle, Diyarbakır Yerel Medya Derneği üyeleri ve bakmakla yükümlü olduğu yakınlarına indirimli tedavi hizmeti verilecek.

SAĞLIK - 2019-12-23 16:39:31

DİYARBAKIR Yerel Medya Derneği (DİYMED) ile Batı Hastanesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokolle, DİYMED üyeleri ve bakmakla yükümlü olduğu yakınlarına yüzde 20 indirimli tedavi hizmeti sunulacak.

DİYMED Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Kaplan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Akkar, Genel Sekreter Nermin Zengin, Sayman Aytekin Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ferat Mehmetoğlu, Batı Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Servet Külahçıoğlu ile Muhasebe Müdürü Eşref Kızılkaya’yı ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Batı Hastanesi Muhasebe Müdürü Eşref Kızılkaya, yerli sermaye ve yerli marka olarak, yaklaşık 9 ay önce 14 bin metrekare kapalı alanda ve her branştan hekimle, Diyarbakırlı hemşerilerine hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

Batı Hastanesi olarak birinci önceliklerinin Diyarbakırlılara kaliteli ve eksiksiz hizmet sunmak olduğunu, bunun içinde sürekli olarak personellerine hizmet içi eğitim verdiklerini belirten Kızılkaya, şöyle dedi:

“Hastanemiz cihaz bakımından tam donanımlıdır. Tüm branşlar da doktorlarımız halkımıza en iyi hizmeti sunmaktadır. Ayrıca 275 dolayında istihdam da sağlıyoruz. Bir Diyarbakır markası olarak kısa sürede halkımızın  takdirini görmek hizmet anlayışımızı daha da yukarılara çıkarmamıza vesile oluyor.”

Yüzde 20 indirim sağlanacak

Batı Hastanesi Muhasebe Müdürü Kızılkaya, medya ile işbirliğine büyük önem verdiklerini de ifade ederek, “Medyanın halkımıza ulaşmamız bakımından tanıtımları bizim için çok önemli ve değerlidir. Bu bizim için bir itici güç olmaktadır. Ayrıca medyadaki yapıcı eleştiriler de bize yol gösterici oluyor. Dolayısıyla medya ile işbirliğini geliştirmek istiyoruz. Bu protokolle, Diyarbakır Yerel Medya Derneği üyeleri ve bakmakla yükümlü olduğu yakınlarına yüzde 20 indirim sağlıyoruz. Protokolümüz, her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kaplan: Çalışmalarımıza hız veriyoruz

DİYMED Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Kaplan da, Batı Hastanesi’nin kısa sürede Diyarbakırlılar tarafından büyük ilgi gördüğünü ve bunda sundukları kaliteli sağlık hizmetinin büyük etkisi bulunduğunu belirterek, “Bizlerde Diyarbakır Yerel Medya Derneği olarak, Batı Hastanesi’nin kalitesinden üyelerimizi yararlandırmak için işbirliği protokolü imzaladık. Dernek olarak, özellikle üyelerimize yönelik çalışmalarımıza hız veriyoruz. Yeni anlaşma ve çalışmalarımız var. Bunları yakında kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
İzmir Escort