Reklam
Merkez Parti’den Urfa Çağdaş’a ziyaret
Reklam

Merkez Parti’den Urfa Çağdaş’a ziyaret

Merkez Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Özbay, Urfa Çağdaş Medya Grubuna bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

SİYASET - 2019-05-10 16:56:00

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Geçtiğimiz hafta Şanlıurfa’da 1. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirerek Merkez Parti İl Başkanlığı’na getirilen Mehmet Özbay, Urfa Çağdaş Medya Grubu’na bir nezaket ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Haber Müdürümüz Aziz Budak’a çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Mehmet Özbay şu ifadelere yer verdi.

“Partimiz Türkiye’nin tüm illerinde teşkilatlanma çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Genel Başkanımız Sayın Abdurrahim Karslı ve Genel Başkan yardımcılarımızın katılımıyla Şanlıurfa 1. İl Kongremizi gerçekleştirdik. Bu arada Şanlıurfa’da 3 ilçemizin oluşumunu gerçekleştirdik. Şanlıurfa’nın tüm ilçelerinde oluşumlarımız için temaslarımız devam etmektedir. Halkımızın Merkez Parti’ye olan büyük ilgilerini gördük. Binlerce vatandaş partimize üye olmak için bizleri ziyarete geliyorlar. Partimize olan güvenlerinden dolayı Şanlıurfalı hemşerilerime teşekkür ediyorum.” Dedi.

Urfa Çağdaş Medya Grubu Haber Müdürü Aziz Budak ise Başkan Özbay’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek Başkan Özbay’a çalışmalarında başarılar diledi.

Sende Yorumla...

Şirin Çeken

Hayırlı uğurlu olsun .Başarılarınızın devamını diliyorum... 5 yıl önce
DİĞER HABERLER
İzmir Escort