Reklam
Fecr İnsanı Yardım Derneği’den Yetimlere İftar Yemeği
Reklam

Fecr İnsanı Yardım Derneği’den Yetimlere İftar Yemeği

Fecr İnsanı Yardım Derneği, Akçakale'de yaşayan yetim ve mazlum ailelerin iftar sevincine ortak olmak için düzenlediği etkinlikte, beşinci kez yetimlere özel bir iftar yemeği sundu. Akçakale Kaymakamı Onur Şan'ın da katıldığı etkinlik, Akçakale Öğretmen Evi'nde gerçekleştirildi.

GÜNCEL - 2024-04-09 14:01:46

Yemek verilen restoran, renkli balonlarla süslenerek çocukların mutluluğu artırıldı. İftar yemeğinin ardından yetim çocukların ailelerine, kira yardımı içeren zarflar da dağıtıldı.

Fecr İnsanı Yardım Derneği Başkanı Yusuf Aygün, etkinlik sırasında yaptığı açıklamada, "FECR, bölgedeki her yetim çocuğun ve mazlum ailenin yanında olma gayretinde. Özellikle Akçakale'deki tüm yetim çocuklarımıza ve bayramlık elbise alamayan çocuklarımıza destek olmak için bu etkinliği düzenledik. Ramazan boyunca maddi durumu iyi olmayan ailelere her gün sıcak yemek sağladık. Dernek olarak destekçilerimiz ile birlikte, yetim ve mazlum ailelerin yanında olmak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Fecr İnsanı Yardım Derneği'nin düzenlediği bu etkinlik, Akçakale'deki toplumun birlik ve dayanışma ruhunu güçlendirirken, yetim çocuklara umut ve sevgiyle dolu bir iftar deneyimi yaşattı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
İzmir Escort