Reklam
Gündoğan ve Akaslan barış’a vesile oldu.
Reklam

Gündoğan ve Akaslan barış’a vesile oldu.

Şanlıurfa’da Çelikay ve Işıkdağ Aileleri arasında yaşanan Husumet barışla noktalandı.

GÜNCEL - 2024-04-05 10:58:26

Şanlıurfa’da Pijan Aşiretine mensup Çelikay ve Meacle aşiretine mensup Işıkdağ aileleri arasında, Geçtiğimiz aylarda bir kaza nedeniyle Husumet yaşanmıştı. İki Aile’yi barıştırmak için büyük çaba gösteren Tamer Gündoğan ve Ahmet Akaslan verdikleri bir iftar yemeğiyle aileleri bir araya getirerek, barışa vesile oldu.

Bu tür Olayların bir daha yaşanmaması temennilerinde bulunan Tamer Gündoğan;

“ Ramazan ayında küslük olmaz, hepimiz bu coğrafyanın, bu toprakların insanlarıyız. Zaman zaman hepimizin arasında bazı sorunlar yaşanabilir. Bu sorunlar asla Husumete, kine, nefrete dönüşmemeli. Konuşarak, birbirimizi anlayarak, özür dileyerek kardeşliğimizi pekiştirmeliyiz. Birbirinden değerli Çelikay ve Işıkdağ Ailelerimiz arasında küçük bir kaza nedeniyle kırgınlık yaşanmıştı. Ahmet Akaslan kardeşimle birlikte bu barışa vesile olduk. Çelikay ve Işıkdağ Ailelerine bizleri kırmadıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Barış Davetine, Siyale Aşireti Reisi Feyyaz Gündoğan, Öncel Ailesi lideri Salih Bakır, Pijan Aşireti kanaat önderleri, Mealce aşireti kanaat önderleri ve Çelikay ve Işıkdağ Aileleri katıldı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
İzmir Escort