Reklam
Vali Şıldak, Sınırda Görevli Askerlerle İftar Yaptı
Reklam

Vali Şıldak, Sınırda Görevli Askerlerle İftar Yaptı

Vali Hasan Şıldak, Suruç'ta bulunan 3'üncü Hudut Tabur Komutanlığı'nda askerlerle iftar yaparak ailelerine selamlarını iletti.

GÜNCEL - 2024-03-29 14:47:42

Vali Şıldak'ın dünkü adresi bu kez Suruç oldu. İlk olarak Şah Fırat Operasyonu sırasında şehit olan Başçavuş Halit Avcı'nın adını taşıyan Şehit Mu. Asb. Bçvş. Halit Avcı Hudut Karakolu'nu ziyaret eden Vali Şıldak, şeref defterini imzalamasının ardından görev yapan tüm askerlere görevlerinde başarılar diledi. Sınır güvenliği ile ilgili kahraman Türk askerinin 24 saat esası ile görev başında olduğunu belirten Vali Şıldak, ardından 3'üncü Hudut Tabur Komutanlığı'na geçti.

Buradaki iftar programına katılan Vali Şıldak, program öncesi askerlerle sohbet etti. Asker ailelerine selamlarını ileten Vali Şıldak daha sonra dualar eşliğinde iftar yaparak sınır güvenliği çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı. Temaslarının ardından Vali Şıldak, gece saatlerinde şehir merkezine döndü.

Ziyaretlerinde Vali Şıldak’a 7. Kolordu Komutanı Tümgeneral Fedai Ünsal, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici de eşlik etti.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
İzmir Escort