Reklam
Baydilli: “Bu desteğin karşılığı ilçemize hizmet olarak dönecektir”
Reklam

Baydilli: “Bu desteğin karşılığı ilçemize hizmet olarak dönecektir”

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin açtığı seçim ofisleri kendisini destekleyen vatandaşlarla her gece dolup taşarken Başkan Baydilli bu desteğe yeni dönemde yapacakları hizmetlerle karşılık vereceklerini belirtti

GÜNCEL - 2024-03-25 12:50:41

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin 31 Mart seçim çalışmalarını yürütmek için açtığı seçim ofisleri her gece vatandaşlarla dolup taşıyor. Başkan Baydilli de her akşam Diyarbakır yolu üzerindeki seçim ofisi ile Mehmet Hafız Bulvarında bulunan seçim ofisinde vatandaşlarla buluşarak hizmetlerini ve projelerini anlatıyor.

Merkez ve kırsaldan birçok vatandaş Başkan Baydilli’nin seçim ofisine destek ziyaretinde bulunurken, hizmet istikrarı ve gerçek belediyecilik için Başkan Baydilli’ye desteklerini iletiyorlar. Başkan Baydilli, Şanlıurfa eski Belediye Başkanı İbrahim Halil Çelik, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte seçim ofislerinde vatandaşlarla buluşup sohbet ettiler.

Seçim ofisinde vatandaşlara hitap eden Başkan Baydilli, kendisine gösterilen ilgi ve desteğin bugüne kadar gerçekleştirdikleri hizmetlerden, gönül belediyeciliği yapmalarından kaynaklandığını dile getirerek yeni dönemde de vatandaşların desteğine yeni projelerle karşılık vereceklerini aktardı.

Başkan Baydilli, “Karaköprü gibi belediyeciliğin yoğun ve zor olduğu bir ilçede bu görev bize yeniden tevdi edilip aday gösterildiysek burada yaptığımız hizmetler ve vatandaşlarımızın gönlüne girerek gönül belediyeciliği yaptığımızdan dolayıdır. Seçim süreci boyunca gittiğimiz her yerde sevgiyle karşılandık, vatandaşlardan destek gördük ve dua aldık. Bu da bizim bir şeyleri doğru yaptığımızı, hizmet anlamında bir mücadele verdiğimizi gösteriyor.

Yeni dönemde inşallah sizin desteğinizle seçilerek hizmetlerimizi kesintisiz bir şekilde sürdüreceğiz. Bize verilen bu desteğe ve teveccühe yapacağımız hizmetlerle karşılık vereceğiz. Seçim ofislerimizi her akşam tıklım tıklım dolduran, bizi yalnız bırakmayan değerli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Metin Baydilli seçim ofislerinde vatandaşlarla tek tek tokalaşırken, vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyip bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
İzmir Escort