Reklam
Şanlıurfaspor, İrfan Buz İle Anlaşma Sağladı
Reklam

Şanlıurfaspor, İrfan Buz İle Anlaşma Sağladı

Astor Enerji Şanlıurfaspor, deneyimli Teknik Direktör İrfan Buz ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Buz, daha önce bir çok Süper Lig takımını çalıştırmış ve başarılar elde etmişti.

SPOR - 2023-10-03 13:35:21

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Astor Enerji Şanlıurfaspor, Teknik Direktör arayışında İrfan Buz'da karar kıldı. Başkan Haçım İzol ve Yönetim Kurulunun kararı sonrası yapılan görüşmelerin ardından prensipte anlaşmaya varılan Teknik Direktör İrfan Buz, bugün Şanlıurfa'ya gelerek anlaşmaya imza attı. Akşam saatlerinde takımın antrenmanını yönetecek olan İrfan Buz, Gençlerbirliği karşılaşması ile Şanlıurfaspor kariyerindeki ilk maçına çıkmış olacak.

BAŞKAN İZOL: CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN

Teknik Direktör Zafer Turan'ın izin istemesinin ardından kulüp için en iyi planlamaların yapıldığını ve bunun için takımı başarıya götürecek bir isim üzerinde durulduğunu belirten Kulüp Başkanı Haçım İzol, anlaşmanın tüm Şanlıurfaspor camiasına ve Teknik Direktör İrfan Buz'a hayırlı olmasını diledi.

Gençlerbirliği maçı için davet çağrısını da yineleyen Başkan İzol, "Şanlıurfaspor'umuz her zaman en iyisini hak ediyor. Gerek deneyimi bakımından gerekse kamuoyunda karşılığı olan İrfan Buz hocamız ile birlikte yükselişe geçeceğimize inanıyoruz. Futbolcularımız ve Teknik Heyetimiz bizim için çok önemli. Bir o kadar da taraftarımızı önemsiyoruz. Onun için bu haftaki Gençlerbirliği maçına tüm Şanlıurfa halkını bekliyoruz" diye konuştu.

Deneyimli Teknik Direktör İrfan Buz daha önce de Giresunspor, Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa, Samsunspor ve Osmanlıspor gibi kulüplerde görev almıştı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
İzmir Escort