Reklam
Uluslararası Kalite Ödülleri çok konuşulacak!
Reklam

Uluslararası Kalite Ödülleri çok konuşulacak!

Türkiye'de son zamanlarda ünlülerin, basının ve iş insanlarının katılımı ile çok konuşulan 4. sü yapılan Altın Kalite Ödül Töreni'ni son yapılan geceyi Şenol İpek ve Özlem Yıldız'ın sunduğu misafirlere ikramlı muhteşem bir organizasyon düzenleyen Crazy Production imtiyaz sahibi Hülya Yanıkdağ ve İlker Bekar şimdide çok konuşulacak.

GÜNCEL - 2021-10-15 09:51:48

Uluslararası Kalite Ödül Törenine ünlüler yoğun katılım yapacak!

Büyük ses getirecek  "Uluslararası Kalite Ödülleri"olarak yepyeni bir gala gecesi düzenlemeye hazırlanıyor. Yılın büyük organizasyonunun sunuculuğunu Tuğba Özay ve Şenol İpek'in yapacagı Kırmızı Halı röportajlarını Ece Gürsel'in yapacağı ihtişamlı gecede sanat camiasının önde gelen isimleri,basından alanında başarılı olanlar ve sektörünün en başarılı iş insanları ödüllerini alacak.    

İstanbul'da Limak Eurasia Luxury Otel'de 14 Aralık'ta  "Kadına Şiddete Hayır " temalı Uluslararası Kalite Ödülleri  gerçekleşecek muhteşem gala gecesinde Gecede süpriz bir ünlü isimde muhteşem bir konser verip gecede yer alan davetlilere ve ödül alanlara keyifli dakikalar yaşatacak.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
İzmir Escort