Reklam
Harran kırsalında asfalt seferberliği sürüyor
Reklam

Harran kırsalında asfalt seferberliği sürüyor

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla sürdürülen çalışmalar neticesinde kırsal mahallelerde yaşanan yol sorunları teker teker tarihe karışıyor. Ekiplerin yoğun çalışması ile Aşağı Yakınyol kırsal mahallesi ve buraya bağlı iki küme evler bölgesinde köy içi yollarda asfalt serim çalışmaları tamamlanırken ekipler hızla başka bir kırsal mahalleye hareket etti. Başkan Özyavuz ise yaptığı açıklamada köy içi yollarda asfalt seferberliğinin tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti.

GÜNCEL - 2021-10-06 10:49:28

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un göreve gelir gelmez sorunlarını çözmek adına ortaya koyduğu irade sonucu yıllardır ötelenmiş sorunlar birer birer çözüme kavuşturuluyor. Merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın çalışmalarını sürdüren Harran Belediyesi ekipleri, gayretli çalışmaları sonucu Harranlı vatandaşlara hizmet ulaştırıyor. Vatandaşlarla sürekli iç içe olan Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, sorunları yerinde tespit ederken çözüm odaklı hizmet anlayışıyla yaralara merhem olmayı da sürdürüyor. “Milletin derdi yine milletin ayağına gidilerek dinlenir” diyen Başkan Özyavuz, yerinde tespit ettikleri sorunlar karşısında tüm imkanların Harran ve Harranlılar için seferber edildiğine işaret ettiği açıklamasında; üretken belediyeciliğin en güzel örneğini Harran’da gösterdiklerine vurgu yaptı.

Köy içi yollarda asfalt seferberliğine devam eden Harran Belediyesi ekiplerince dur durak bilmeyen çalışmalar sonucu kırsal Aşağı Yakınyol Mahallesi ve Aşağı Yakınyol Mahallesi’ne bağlı küme evler 1 ve küme evler 2’de köy içi yolları da asfaltla buluştu. Program dahilinde çalışmalarını sürdüren ekiplerin yoğun gayreti neticesinde toz ve çamurdan kurtulduklarını belirten mahalle sakinlerince de çalışmalar takdir toplarken, kış mevsimi öncesi asfalt çalışmalarına hız verdiklerini belirten Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, hemşerilerinin yıllardır karşı karşıya kaldıkları sorunları çözmenin gururunu yaşadıklarını söyleyerek mevsimsel koşullar el verdiği sürece köy içi yollarda asfalt çalışmalarının sürdürüleceğini kaydetti. “Bizim en büyük mutluluğumuz halkımızın yaşadıkları sorunları çözüme kavuşturmak” diyen Başkan Özyavuz, göreve gelir gelmez sorunların çözümü için hızla kolları sıvadıklarını ve işe koyulduklarına dikkat çekerek Aşağı Yakınyol mahallesi ve buraya bağlı 2 küme evler bölgesi sakinlerinin yaşadıkları yol sorunlarını çözüme kavuşturduklarını söyleyerek tamamlanan çalışmaların hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Kısa sürede başlatılan çalışmalar sonucu yazın toz, kışın ise çamur derdinden kurtulduklarını belirten Aşağı Yakınyol kırsal mahalle sakinleri ise, yılların birikmiş sorunlarının genç Başkan Mahmut Özyavuz ile tarihe karıştığına dikkat çekerek, köy içi yollarında tamamlanan asfalt çalışmalarından ötürü Başkan Özyavuz ve ekibine teşekkür ettiklerini ifade etti.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
İzmir Escort