Reklam
Samsung mağduriyeti ve Samsung Marka Telefon aşkı
Reklam

Samsung mağduriyeti ve Samsung Marka Telefon aşkı

Son iki yıldır telefonlardan çektiği kadar hiçbir şeyden çekmeyen Sayfa editörümüz Aziz Budak’ın Samsung marka telefonuna olan aşkı bir türlü bitmiyor. Son iki yılda 4 samsung marka telefonu bozulan editörümüz yine samsung marka telefon aldı.

TEKNOLOJİ - 2021-04-20 14:59:48

Urfa Çağdaş/

Son iki senede dört Samsung marka telefonu bozulan hatta bir telefonun aküsü patlayan Damga Gazetesi Sayfa Editörü Aziz Budak’ın Samsung Marka telefonlarına olan aşkı bir türlü bitmek bilmiyor.

İLK TELEFONU SAMSUNG 1018

Yaklaşık 1997 yılından beri cep telefonu kullandığını belirten sayfa editörümüz Aziz Budak’ın ilk telefonu Samsung 1018 olduğunu açıkladı. Tuşlu Samsung 1018’in şu anki telefonlardan daha sağlam olduğunu ifade eden Budak, “Şu an kullandığımız telefonlar sanki 1-2 yıl sonra bozulacak gibi ayarlanmış. Bir çok vatandaş son çıkan modellere yöneliyor. Ben ise ilk çıkan mütevazi telefonları beğeniyorum. Mesleğim gereği sosyal medya olmasa tuşlu telefonları tercih ederim. Hem aküleri bir haftayı aşkın bir süre sürmekte, hemde şimdiki çıkan telefonlara göre daha sağlam ve şebekeleri net bir şekilde çekiyorlardı. Şu an en modern telefonlarda dahi şebeke sorunları bulunmaktadır.” Dedi.

3310 KALE GİBİ TELEFON

Budak, Samsung 1018 marka Samsung telefon kullandığım sıralar, Samsung 3310 marka telefonun çıktığında, 3310 marka telefonu alarak yıllarca kullandım. 3310 Marka telefon gerçekten beton gibi sağlan bir telefon idi. Şu an elimde o yıllar kullandığım bir 3310 marka telefon var tamir yaptırarak onu kullanmak istiyorum ancak sosyal medya nedeniyle kullanmam zor, O telefonu hatıra olarak saklıyorum.”

J 2 SERİSİ ÇOK HATALI

J2 Serisinden vatandaşların büyük sıkıntısı olduğunu açıklayan Budak, “Samsung J2 Marka telefonlarda ekran mürekkebinin kendiliğinden akması, bu marka telefon kullananların büyük sıkıntısı oldu. Benimde aldığım bir Samsung J2 marka telefonu ofiste bulunsun diye bırakmıştım, bu telefonu hiç kullanmadığım halde bir gün ekranın karardığını gördüm. Tamirciye götürdüğümde ekranın mürekkebinin aktığını yartırsam bile garanti veremeyeceğini aslında yaptırmaya değmeyeceğini söyledi.

J2 BOMBA GİBİ PATLADI

2020 Yılından, 2021 yılına geçtiğimiz yılbaşı gecesi telefonunu hırsızlara kaptıran editörümüz Aziz Budak, yie bir 2. El Samsung J2 telefonu alarak kullanmaya başladım. Ancak, bu telefon da 1 ay sonra gece çeketin cebinde aküsü kendiliğinden patladı. Nedeni belli değil. Şarj fişi takılı değil kendiiğinden nasıl patlar. Allah’tan patlama sonrası kendiliğinden sönmüş. Gece uyurken patlayan bu telefon ile ev alev alev yanabilirdi. Bizler derin uykudayız. Allahtan alev alan telefon kendiliğinden sönmüş. Allah’a verdiğimiz, görecek günlerimiz varmış. Ama arsız biri gibi şu an yine J7 Samsung marka telefon kullanmaktayım.

TELEFONA DEĞİL NUMARALARA ÜZÜLDÜM

Vicdansızlar abi acil bir yeri arayacağız diye telefonumu istediler tereddüt etmeden verdim buyur kardaş dedim. Ama nereden bilirdim bu insanın art niyetli olduğunu, telefonumu alıp kaçacağını. Tabiki ertesi gün Haliliye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi oldum ama nafile 4 ay geçti halen bir sonuç yok. Telefonumu çaldılar üzülmedim. Tek üzüldüğüm telefonun içinde giden numaralar idi. Türkiye’nin çeşitli ilerinde arkadaşların telefon numaraları gitti. Türkiye’nin çeşitli illerini bırakın Urfa’da eş, dost, akrabalar ile irtibat kesildi. Ancak arayıp soranları ekliyorum.

SOSYAL MEYA OLMASA TUŞLU TELEFON KULLANIRIM

Mesleği gereği dokunmatik telefon kullanıyorum. Tuşlu telefonlara bir türlü alışmadım ama maalesef sosyal medya nedeniyle, dokunmatik telefonlar kullanmaktayım. Az önce dediğim gibi yine Samsung J7 marka telefon kullanıyorum. Bu Samsung marka telefonu niçin kullanıyorum bende bilmiyorum. Son iki yılda Samsung marka telefonlardan çektiğim kadar hiçbir şeyden çekmedim. Allah korusun akü patladı evde yangın çıkabilir ve ölebilirdik. Allah sıtar etti. Belki de verdiğimiz bir sadakamız, alacağımız nefesimiz varmış. Yine de samsun marka telefondan vazgeçemediğimi anlayamıyorum.

SAMSUN MARKASINI SEVİYORUM

Şimdi herkes bu kadar sıkıntıya rağmen neden samsung markasını övdüğümü sorgulayacak. Bir defa samsung markaları kolay kullanışlı. Bu markadan kimsenin çekmediği kadar en çok ben çektim. Halende bu markayı kullanıyorum. Ve kullanmaya da devam edeceğim. Siz sevin sevmeyin ama ben bu markayı severek, aşk ile kullanmaya devam edeceğim.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
İzmir Escort