Şanlıurfa için seyahat kısıtlaması kaldırıldı. 4 Gün Sokağa çıkma yasağı yok

Son Dakika Haberi; 81 İl Valiliğine gönderdiği 'Şehir Giriş, Çıkış Tedbirleri' genelgesi ile büyükşehir statüsünde yer alan Adana, Denizli, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Mardin, Ordu, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Trabzon olmak üzere toplam 9 ilde hava, kara ve deniz yoluyla yapılacak giriş/çıkış kısıtlaması bu gece saat 24.00'dan itibaren kaldırıldı.

GÜNCEL - 2020-05-11 22:02:05

Genelgeyle ayrıca, Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak olmak üzere toplam 15 ilde ise şehir giriş-çıkış kısıtlamasının ise devam edeceği bildirildi.

İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine Şehir Giriş - Çıkış Tedbirleri( Seyahat Kısıtlaması) konulu yeni bir genelge gönderdi

'GİRİŞ VE ÇIKIŞ KISITLAMASI 9 İLDE KALDIRILDI, 15 İLDE DEVAM EDİYOR'

Bakanlığın valiliklere gönderdiği genelgeye göre, Adana, Denizli, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Mardin, Ordu, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Trabzon olmak üzere toplam 9 ilde seyahat kısıtlaması bu gece - saat 24.00’den itibaren sona erecek. Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak olmak üzere toplam 15 İlde ise şehir giriş-çıkış kısıtlaması uygulamasına devam edilecek.

ŞANLIURFA'DA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KALDIRILDI 

Bu çerçevede; Şanlıurfa 16-17-18-19 Mayıs 2020 tarihlerinde uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasından da muaf tutulmuştur.

Günün Diğer Haberleri