Furya ya Mahmut Tuncer’de katıldı

Bakanlığın zaman zaman uyardığı Televizyon programlarındaki, Ucuz bal, ölümcül zayıflama ilaçları, sudan ucuz elektronik alet gibi sahte reklamlara kanıp dolandırılmayın uyarıları işe yaramazken bugünlerde Şanlıurfalı sanatçı Mahmut Tuncer’in “Urfa Atom” isimli ilaçla reklamlarda çıkması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

SAĞLIK - 2018-11-28 09:46:19

Aziz Budak-Urfa Çağdaş

Son zamanlarda çeşitli televizyon ve radyo kanallarında piyasa fiyatından çok daha düşük fiyata satıldığı iddialarıyla tablet bilgisayar, cep telefonu ve benzeri teknolojik ürün, ara kazan reklamlarına yer veriliyor.  Genelde bu televizyon kanallarının lisansı dahi olmadığı belirtilmesine karşın Mahmut Tuncer’in “URFA ATOM” isimli karışım ile ekranlarda sunum yapması Şanlıurfalılar tarafından tepki gördü.

Bazı televizyon kanallarında film arasında yayınlanan çeşitli reklamlarda vatandaşlar istediği ürünü almaması nedeniyle mağdur duruma düştükleri belirtiliyor.

Birkaç gündür Şanlıurfa Balıklıgöl platosunda Şanlıurfalıların dahi tanımadığı “URFA ATOM KARIŞIMI”nın tanıtımını sanatçı Mahmut Tuncer’in yapması tepki topladı.

Tanıtımda Urfalılar atom arışımı ile şikayetlerinden kurtuldu, atom karışımını kullananlar atom gibi oldu, belim ağrıyordu yürüyemiyordum, gücüme güç kuvvetime kuvvet kattı, tansiyon-şeker-iltihap-bel-ayak-sırt ağrılarımızdan Urfa Atom ile kurtulduk reklamına kanacak vatandaşlar olacak mı merakları oluştu.

Reklamı yapılan Urfa Atom karışımının fiyatı 59 lira, 10 lirada kargo ücreti isteniliyor. Şanlıurfalıların dahi tanımadığı bu karışımın reklamının ne kadar süreceği merak ediliyor.

Günün Diğer Haberleri