Advert
Advert

Kadınlar Futbola El Attı

Viranşehirspor, alanında birçok başarıya imza atarken, bu kez de Viranşehirspor Genç Yıldızlar Kadın Futbol Takımı kurmak için kolları sıvadı.

Kadınlar Futbola El Attı
Kadınlar Futbola El Attı Admin
Advert

Urfa çağdaş/ 

Viranşehirspor, kendi bölgesinde ve ülke çapında birçok başarıya imza atarken, farklı çalışmalarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. İlçe de bir ilki gerçekleştiren Viranşehirspor, kendi bünyesinde bu kez Genç Yıldızlar Kadın Futbol Takımı'nı kuruyor.

Kulüp Başkanı Nurettin Karakış'ın talimatları doğrultusunda kadın antrenör eşliğinde antrenmanlar başlattıklarını ifade eden Viranşehirspor Teknik Direktörü Mehmet Sürme, katılmak isteyen genç kızların başvurularını beklediklerini ifade etti.

"KADIN FUTBOLU ÇOK YAVAŞ ADIMLARLA HAREKET EDİYOR"

Viranşehirspor teknik direktörü Mehmet Sürme; "Son yıllarda ilişkilerde günlük cinsiyetçilik hakkında çok konuştuk, ama hala geliştirmemiz gereken çok şey var. Örnek olarak futbolu ele alalım, kadınlara karşı hala çok düşman olan bir ortam. Ama ister sahada ister kalabalıkta direniş gösteriyorlar. Kadın futbolu cümlelerine bir göz atın ve çimlerde veya stadyumlarda hakları için savaşmaya devam edem kadınlara saygı Kadın futbolu çok kısa ve yavaş adımlarla hareket ediyor. Türkiye'de artık birçok kız futbol antrenmanı yapıyor, kabul gelişti, önyargı azaldı. Viranşehir spor olarak genç yıldızlar kadın futbol takımı kurmaya karar verdik Nurettin Karakış başkanımızın verdiği talimatla antrenmanlarımıza bayan antrenörümüz eşliğinde başladık gelmek isteyen genç kızlarımızı bekliyoruz" sözlerine yer verdi.

urfa çağdaş viranşehir kadın futbol takım genç yıldız
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı