Advert

Başkan Yalçınkaya İle Hizmette Yeni Dönem

Akçakale Belediyesi 3 farklı birimi tek çatı altında toplayarak Kültür, Basın ve Proje Müdürlüğü’nü hizmete sundu. Müdürlüğün taşındığı bina aynı zamanda gençlerin eğitime destek veren bir merkez olarak da kullanılacak.

Başkan Yalçınkaya İle Hizmette Yeni Dönem
Başkan Yalçınkaya İle Hizmette Yeni Dönem Admin
Advert

Halka hizmet noktasında örnek belediyecilik sergileyen Akçakale Belediyesi yenilenmeye ve hizmetlerini genişletmeye devam ediyor.

Akçakale Belediyesi Başkan Yalçınkaya’nın talimatları ile halka hizmetin daha kolay ve hızlı sağlanması için kurumsallaşması hak ettiği düzeye getirilen belediyede son olarak 3 farklı birim “Kültür, Basın ve Proje Müdürlüğü” adı ile tek çatıda toplanarak hizmete sunuldu. Yeniliklerini sürdüren belediye, binayı halkın hizmetine de açtı ve müdürlüğün taşındığı binada gençlik eğitim merkezi de oluşturuldu. Merkezde konferans salonu, bilgisayarlı derslikler ile eğitime destek verilmesi hedeflenirken; ilçenin tarihi oyunu mangala gibi oyunların da yer alacağı merkezde öğrenciler sosyalleşip stres atma imkanı bulacak. Müdürlükle aynı binada olmanın avantajıyla da gençler istek ve taleplerini daha hızlı ve kolay ulaştırabilecek.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya da çalışmaları yerinden inceleyerek çalışmalar bilgiler aldı.
“HEDEFİMİZ GENÇLERİMİZİ MÜKEMMEL ŞEKİLDE YETİŞTİRMEK”

Hedeflerinin  gençlerin eğitime destek vermek olduğunu dile getiren Başkan Yalçınkaya “Burada gençlere yönelik yeni bir düzenleme yapıyoruz. Kütüphane, bilgisayar donanımlı gençlerin eğitimine katkı sunmak üzere burada gerekli çalışmaları yapıyoruz ve belediyemiz bünyesinde de kültür müdürlüğünü kuruyoruz ki gençlerimizin ihtiyaçlarını kontrol edebilelim ve sonuca gidebilelim. Burada çeşitli eğitim salonları, okuma salonları var. Tek bir hedefimiz var. Burada bütün bunları faaliyete koyup genç kardeşlerimizin geleceğine destek vermek, onları mükemmel şekilde yetiştirmek” diyerek yeni hizmet binasının ilçeye hayırlı olmasını diledi.

urfa çağdaş akçakale basın kültür proje birim başkan yalçınkaya hizmet
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı